Vejen Forsyning A/S
Vejen

Er du den nye kvalitets- og certificeringsansvarlige hos Vejen Forsyning?

Ønsker du et job, der kombinerer kvalitet, miljø og kundefokus? Har du en god teknisk forståelse inden for forsyning? Og ligger det dig naturligt at bidrage til det gode kollegiale fællesskab? Så er du måske vores nye kvalitets- og certificeringsansvarlige.

Som kvalitets- og certificeringsansvarlig bliver du del af Vejen Forsyning på 30 medarbejdere, som sørger for, at levere pålidelige, effektive og miljøvenlige løsninger og løbende arbejder på at forbedre og udvide vores infrastruktur til fremtidens drikkevands- og spildevandsbehov. Du vil blive tilknyttet vores Driftsafdeling, men vil have et bredt samarbejde i hele Vejen Forsyning.

Sagt på en anden måde: Dit arbejde er vigtigt for vores arbejde med at være et bæredygtigt forsyningsselskab, der håndterer spildevand for 43.000 kunder og leverer rent drikkevand til 11.000 kunder i Vejen Kommune.

Du får direkte reference til driftschefen.

Hvad skal du lave?

Du vil få en bred vifte af opgaver i forhold til at sikre, opretholde og forbedre kvalitetsstandarder og overholde relevante certificeringskrav. Dine primære arbejdsopgaver er at:

  • Have ansvaret for vores kvalitetsstyringssystem (ISO 22000 og ledelsessystem).
  • Være involveret i NIS2 implementering og GDPR.
  • Lede kvalitetsteamet (HCCAP-team).
  • Sikre eksterne og interne audit, herunder opfølgning på dokumentation og afvigelser.
  • Deltage i dialog med myndigheder på både spildevands- og drikkevandsområdet.
  • Sikre, at vi har de nødvendige tilladelser, indgå i behandling af tilslutningstilladelser og følge op på vilkår, inden vi går i jorden mv.
  • Være sparringspartner for resten af organisationen om relevant lovgivning inden for drikkevands-, spildevands- og miljøområde. Vi bruger advokatbistand, når dette er nødvendigt.
  • Deltage i virksomhedsdialog på spildevandsområdet.

Dine faglige og personlige kvalifikationer

  • Du har erfaring med at arbejde med ISO standarder, særligt ISO22000, gerne også ISO 27001 og evt. Auditoruddannelse. Hvis du ikke har alle kompetencer, lærer vi dig op eller sørger for den nødvendige efteruddannelse. Så tøv ikke med at sende en ansøgning, hvis du mener, at du er den rette til jobbet.
  • Indgangene til jobbet kan være mange, men vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for kvalitetsstyring, certificering eller beslægtede områder, fx som miljøtekniker, ingeniør, biolog eller lignende. Vigtigst er, at du har en stor viden om kvalitetssystemer og kan formidle din faglige viden til andre.
  • Som person er du systematisk og kan lide at få sat tingene i system, samtidig med at du ikke er bange for at udfordre vores nuværende praksis.
  • Da du har en opfølgende rolle, er det vigtigt, at du kan gå foran, er udadvendt og er god til at samarbejde med andre.
  • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone og et tæt samarbejde med dine kollegaer.

Vi tilbyder dig

Hos os bliver du del af en arbejdsplads, hvor du får mulighed for både at tilgodese dit arbejds- og familieliv. Det gode arbejdsmiljø er vigtigt for os og kendetegnes ved, at alle kender hinanden godt, og at vi arbejder tæt sammen og ser arbejdsglæde som et fælles projekt. Vores tætte samarbejde og direkte kommunikation gør også, at vi får tingene gjort.

Du får også mulighed for at få en stor berøringsflade med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Og endelig er der personalegoder som fri telefon, internet, madordning, sundhedsforsikring mv.

Praktisk information om jobbet

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer, men der er mulighed for deltid. Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst mellem KL og relevant forbund. Dit arbejdssted bliver Gormsvej 7, 6600 Vejen.

Ansættelse gerne fra 1. august 2024.

Sådan søger du jobbet

Lyder jobbet interessant? Så skynd dig at sende din ansøgning til os. Vi laver en profilanalyse som en del af ansættelsen.

Ansøgningsfrist d. 12. maj 2024. Vi afholder løbende samtaler.

Du søger jobbet via linket ”Ansøg”.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om jobbet? Så kontakt Steen Juul Rasmussen på telefon 76 32 66 02 eller e-mail: sjr@vejenforsyning.dk.

Du kan også læse mere på www.vejenforsyning.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.