Strøm Hansen A/S
Glostrup

Industrielektriker

Vi får flere spændende projekter i hus og søger derfor flere holdspillere til at udføre serviceopgaver inden for industrien og give vores kunder de bedste løsninger og god service. Er du klar til at komme med på rejsen?

Hvad kan du forvente?

Som elektriker i vores serviceafdeling i Glostrup vil dine primære opgaver være at udføre serviceopgaver i industrien og på byggepladser med fokus på fremtidens løsninger og det gode håndværk. Hvis du trives med høj grad af selvstændighed i dit arbejde samt varierende arbejdsopgaver, så er vi sikre på, at du vil passe godt ind i vores team.

Vi forestiller os, at du:

  • Er uddannet elektriker og har gerne erfaring med automation
  • Er vant til at arbejde både selvstændigt og i teams
  • Har gode IT-kundskaber
  • Har en positiv indstilling, er ansvarlig og pålidelig

Vi tilbyder:

  • Attraktiv løn
  • God pension og sundhedsforsikring
  • Du bliver en del af et stærkt team med gode og hjælpsomme kollegaer
  • Vi giver dig frihed under ansvar til at udføre dine opgaver samt medbestemmelse på din arbejdsdag
  • Aktiv personaleforening: Vi afholder flere firmaarrangementer i løbet af året
  • Rabatordninger til fitness m.m.

Er du klar til at være en del af Strøm Hansen?

Vi ønsker at gøre ansøgningsprocessen så enkel som mulig for dig. Derfor beder vi dig kun om at sende dit CV til os. Ingen ansøgning er nødvendig, så det eneste skridt er at klikke på ansøgningsknappen og uploade dit CV. Vi ser frem til at modtage det og kontakte dig til en samtale, hvis din profil matcher vores behov.

Vi afholder samtaler løbende, så send gerne dit CV allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Kenneth Philipsen på telefon 4457 9308 eller på mail kp@stroemhansen.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!


Om Strøm Hansen:

Strøm Hansen er en landsdækkende automations- og installationspartner, der yder el-teknisk service og udvikler avancerede el- og systemløsninger – fra idé til projektering til færdigt implementeret anlæg. Gennem ekspertise, erfaring og entusiasme hjælper vi kunder inden for erhverv, industri og det offentlige med at optimere driften, minimere risici og fremtidssikre anlæg, bygninger og infrastruktur. Vores primære forretningsområder omfatter El-service, Automation, Entreprise, Industriel IT, Brand & Sikring, Tavle og Airport fordelt på vores fire lokationer i Nørresundby, Aarhus, Vejle og Glostrup.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.