Spectronic Denmark A/S
Randers

Erfaren embedded softwareudvikler

Er du erfaren og rutineret embedded softwareudvikler? Vil du være med til at udvikle geniale produkter, der bruges til bekæmpelse af kriminalitet og terrorisme, så sikkerheden og trygheden i vores samfund kan øges? Så har vi et spændende job med fokus på god og modulær software design og arkitektur, robusthed, høj performance med lavt strømforbrug.

Hovedområderne er audio og video streaming, signalbehandling og brug af AI. Du vil indgå i et team, der udvikler avancerede embeddede realtidssystemer, hvor du vil have tæt samarbejde med andre softwareudviklere om både specificering, design, implementering og test. Du vil komme til at arbejde med både nyudvikling og videreudvikling af eksisterende produkter på vores robuste platform, som kører på ARM-arkitektur og FreeRTOS.

Vi forestiller os, at du har:

  • En relevant masteruddannelse med fokus på software, fx ingeniør eller datalog
  • Mindst 6 års erfaring med softwareudvikling
  • Analytisk og har evne og lyst til at løse komplekse opgaver
  • Stor erfaring med udvikling i C og C++
  • Erfaring med signalbehandling af lyd og video, også gerne kendskab til AI
  • Erfaring med at læse og forstå HW-schematics
  • Erfaring med embedded Linux er en fordel
  • Noget kendskab til agile metoder som SCRUM og Kanban er en fordel

Du kan glæde dig til:

At træde ind i et fagligt stærkt udviklingsteam, hvor du får rig mulighed for at udfolde dig og vokse fagligt og personligt i et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø. Vi tilbyder mulighed for løbende kompetenceudvikling, kollegialt fællesskab og work-life-balance i en flad organisationsstruktur.

Er det dig, vi søger?

Så send en kort ansøgning og dit CV hurtigst muligt via ”Ansøg” nedenfor. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte SW Engineering Manager Allan Bjerregaard på + 45 87 91 81 00.

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.


Om Spectronic

Selvom vores virksomhed er international og trækker tråde over hele verden, så er vi tætte på hinanden både fagligt og socialt. Vores personaleforening er meget aktiv og laver rigtig mange spændende aktiviteter.

Spectronic er beliggende i Randers tæt ved E45, og er en verdensførende leverandør af skjult audio- og videoovervågningsudstyr af høj kvalitet. Vores produkter er udelukkende brugt af politi, efterretningstjenester og militære specialoperationsstyrker verden over i deres indsats for at bekæmpe terrorisme og kriminalitet. I mere end fire årtier har vi handlet med regeringer over hele verden, og betragtes i dag som en af branchens førende producenter af skjult audio- og videoovervågningsudstyr.

Spectronic er en del af den australske koncern Codan codan.com.au

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.