PHE Nordic A/S
Nørre Aaby

Salgskoordinator med stort overblik

Søger du et job, hvor ikke to arbejdsdage er ens? Drømmer du om at arbejde i en mindre virksomhed med engagerede kollegaer, hvor der er stor variation i opgaverne? Så er det måske dig, vi står og mangler til at styrke vores salgsafdelinger i vækst.

Om stillingen:

Vi tilbyder et selvstændigt job med fokus på sammenhold. Vi har et godt arbejdsklima og en uformel og positiv omgangstone. Hos os bliver du en del af et stærkt team, hvor vi altid står klar til at hjælpe hinanden med at løse opgaver og problemer undervejs, så du aldrig står alene. Du får klare retningslinjer og grundig oplæring. Vi arbejder med frihed under ansvar, hvor der er mulighed for at planlægge din arbejdsdag, som det passer dig, så længe opgaverne løses indenfor tidsrammen. Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer både fagligt, personligt og uddannelsesmæssigt, og vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer, samt pensions- og sundhedsordning.

Dine arbejdsopgaver:

Du kommer til at arbejde med et bredt spektrum af salgsopgaver, og vi tilbyder en spændende hverdag med følgende arbejdsopgaver.

  • Tilbudsgivning
  • Tilbudsopfølgning, opfølgning på kunder og kampagner
  • Ordrebehandling og indkøb
  • Opfølgning på egne ordre, afklaring om leveringstid og koordinering med lager
  • Booking af fragt til og fra ind- og udland

Om dig:

Vi leder efter dig, som er produktiv, struktureret og løsningsorienteret. Du veksler ubesværet mellem at være smilende og serviceminded overfor såvel kunder som kollegaer, og fordybe dig og bruge dit store overblik til at sikre, du har styr på alle nødvendige detaljer. Du har måske en teknisk baggrund eller har teknisk flair og interesse for at lære mere. Sprogligt er du god til engelsk i skrift og tale. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en salgsafdeling med tilbudsgivning og ordrebehandling.

Hvem er vi?

PHE Nordic A/S er en markedsledende og erfaren serviceleverandør inden for service og reservedele til pladevarmevekslere og ferskvandsgeneratorer. Vores kundesegmenter er både internationale og nationale, som inkluderer shipping, industri og offshore. Vi går den ekstra meter for kunden og for hinanden, så vi kan vinde i markedet. Internt er vi gode til at fejre vores succeser i løbet af året og har en unik holdånd. PHE Nordic A/S blev grundlagt i 2008 og har siden været under rivende udvikling. Vi har i dag tre salgsafdelinger og er 20 medarbejdere.

Vil du være med på vores hold?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7020 2303.

Er du interesseret i at vide mere om PHE Nordic A/S, kan du besøge vores hjemmeside www.phe-nordic.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist 13. maj 2024. Vi forbeholder os retten til at afslutte processen, når den rette kandidat er fundet. Så tøv ikke med at sende din ansøgning via nedenstående link.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.