FGU Nordvestsjælland
Fårevejle

Skal du være læse- og ordblindekonsulent på FGU Nordvestsjælland?

FGU Nordvestsjælland skal implementere og forankre vores strategi for støtte af elever med læse-/skrive-vanskeligheder. Strategien skal sikre et helhedsorienteret og ordblindevenligt undervisningsmiljø, og måske er det netop dig, vi søger. FGU har til formål at udvikle de unge fagligt, personligt og socialt, så de kan gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i gang på arbejdsmarkedet.

Projektets indsatser skal styrke vores arbejde med læse-skriveteknologier, velfærdsteknologi og AI samt understøtte ordblindelærerne og faglærerne i deres daglige arbejde med eleverne i det inkluderende læringsmiljø. Du vil blive den drivende kraft i projektet.

Vores sigte er, at du som ordblindekonsulent skal ud på holdene og i tæt samarbejde med OBU-lærerne og faglærerne arbejde for at indfri vores målsætning om, at alle læse-skrive svage elever kan benytte læse-skriveteknologier.

  • Du skal være faglig specialist på området, og du vil få en faglig koordinerende funktion på og mellem vores 3 skoler.
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt, men samtidigt kunne understøtte lærerne.
  • Du skal være en god formidler, og være villig til at deltage i tværfaglige netværk samt vidensdeling på tværs med andre FGU-institutioner.
  • Du skal i tæt samarbejde med de 3 skoleledere, de 3 lokale OBU-lærere være tovholder på at revidere vores strategi, så den favner bredere og beskriver vores inkluderende undervisningsmiljø og får liv i organisationen.

Din profil

Vi søger en konsulent, der kan understøtte lærerne i at løfte læse-/skrivekompetencerne hos vores elever, og understøtte nye tiltag og idéer på området.

Vi forestiller os, at du er læreruddannet med relevant videreuddannelse, og at du har praksiserfaring med OBU og LST samt SPS.

Erfaring med projektledelse og udviklingsprocesser vil være en stor fordel. Vigtigst er din styrkebaserede og vedholdende tilgang til både elever og kollegaer.
Du skal kunne pendle mellem skolerne i egen bil.

Du tilbydes

Et spændende og udviklende job på en skole i positiv udvikling, hvor du kan præge og opbygge området.

Ansættelse

Ansættelsen sker på fuld tid 37 timer om ugen. Det er en 3-årig projektstilling med mulighed for forlængelse. Ansættelse fra 1. juni eller snarest herefter.

Ansættelsen finder sted i henhold til fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation samt cirkulære om organisationsaftale for lærere m.fl. ved institutioner for forberedende grunduddannelse (FGU).

Ansættelsesområdet er FGU Nordvestsjælland, og dit primære arbejdssted vil være Rådhusvej 75, 4540 Fårevejle.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder, Birthe Slott Nielsen, mail bsn@fgunvs.dk eller mobil 2527 1577.

Ansøgningsfrist senest 2. maj 2024, kl. 12.00.

Du søger stillingen via knappen ” Ansøg”, hvor du bedes uploade ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Samtaler gennemføres løbende.


Om FGU Nordvestsjælland
FGU Nordvestsjælland er en selvejende institution, hvor du har stor mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på fremtidens uddannelse for den målgruppe, der ikke går den lige vej til anden ungdomsuddannelse eller i job.

Vi har en styrkebaseret tilgang til vores elever. Vi er en mindre skole med gode kollegaer og en god kultur. Se mere på https://fgunvs.dk

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.