Orskov Foods A/S

Kvalitets- og produktkoordinator til Ørbæk Mosteri

Er du typen, der gerne går efter de højthængende frugter og ikke går på kompromis med kvaliteten? Kan du udvikle produkter og sikre dokumentationen imens? Så er det dig, vi søger til en ny stilling med kvalitet og produktudvikling i fokus.

Vores kvalitetsafdeling i Ørbæk har brug for forstærkning, og derfor søger vi en passioneret kvalitets- og produktkoordinator. En stilling, vi har forankret i klassisk kvalitetsarbejde og krydret med produktansvar, så du både skal håndtere vores eksisterende produkter og udvikle nye.

Med stillingen er det afgørende, at du har gedigen erfaring med kvalitetsarbejde. Dertil er det en stor kvalitet, hvis du har sans for at sammensætte forskellige smage, er detaljeorienteret, omhyggelig, kan kommunikere klart og ikke er bange for at tage ansvar.

En væsentlig opgave bliver at sikre, at ændringer i produkter og processer implementeres korrekt i procedurer og instruktioner, og at du følger dem helt til dørs i produktionen. Derudover skal du bidrage til udviklingen af nye produkter ved blandt andet at kunne matche råvarer, udregne recepter, lave kostprisberegninger og testforsøg - naturligvis i samarbejde med dit team samt vores salgsteam.

Andre væsentlige arbejdsopgaver tæller blandt andet:

  • Fremstilling af vareprøver til kunder
  • Indhentning og opdatering af dokumentation, specifikationer, certifikater med mere
  • Godkendelse af varedeklarationer på vores produkter
  • Oprettelse af produktionsstyklister
  • Oprettelse af varenumre til færdigvare, etiketter, blandinger med mere
  • Håndtering af reklamationer og afvigelser

Din primære arbejdsplads bliver på vores mosteri i Ørbæk, men arbejdsdage på vores lokation i Oure kan også forekomme.

Hvad søger vi hos dig:

Uddannelsesmæssigt er der mange veje til stillingen; du kan være uddannet procesteknolog, levnedsmiddeltekniker eller noget tredje. Det væsentlige er, du har erfaring med kvalitetsarbejde i fødevareproducerende virksomheder, og at du har fødevarelovgivningen under huden.

Vi ansætter dig, hvis:

  • Du er struktureret og ansvarsbevidst
  • Du er nysgerrig og videbegærlig
  • Du er løsningsorienteret og ambitiøs på vores og egne vegne
  • Du har relevant produkterfaring
  • Du har stærke IT-kompetencer
  • Du behersker engelsk på et højt niveau

Vi tilbyder til gengæld:

Du bliver en del af et solidt kvalitetsteam bestående af tre dygtige kolleger foruden dig. Du får reference til vores kvalitetschef. Dertil får du et arbejde med rigtig gode udviklingsmuligheder. En hverdag i en stor fødevarekoncern, hvor to dage sjældent byder samme udfordringer. Du bliver en del af en virksomhed med et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor beslutningsvejene er korte, friheden stor og udviklingen er i fokus.

Lønnen forhandles i henhold til dine kvalifikationer og erfaringer.

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfristen er 15. maj 2024, men vi læser ansøgninger løbende. Tøv derfor ikke med at sende et solidt CV og en kortfattet og skarp ansøgning via "Ansøg"-knappen nederst.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig Mads Kristiansen på mkr@orskovfoods.com.


Om Orskov Foods

Vi er et produktions- og handelsselskab, der dyrker og leverer frisk, dansk frugt til detailhandlen, indfryser og sorterer bær fra hele verden til industri samt producerer æblemost og saft til egne og kunders produkter. Vi har produktion i Oure og Ørbæk på Fyn samt på tre fabrikker i Polen og en i Chile. Vi beskæftiger ca. 350 medarbejdere, har en stor eksportandel, omsætter for ca. 500 mio. DKK og håndterer ca. 40.000 tons frugt og bær om året. Læs mere på orskovfoods.com, ørskovfrugt.dk og oerbaekmosteri.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.