Fonden Orpigaq
Kangerlussuaq

Souschef

Har du mod på et job, et meningsfuldt arbejde med udsatte børn og unge i naturskønne Grønland? Orpigaq er i rivende udvikling og søger nu medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel for udsatte børn og unge i et unikt miljø, som balancerer socialtfagligt arbejde med smukke naturoplevelser i Kangerlussuaqs storslåede landskab.

Om os

Orpigaq er en institution, der tilbyder et specialiseret pædagogisk miljø for udsatte grønlandske børn og unge i alderen 10-18 år, med fokus på personlig udvikling og social integration. Vores målgruppe omfatter unge, der står over for forskellige sociale og personlige udfordringer, og som har brug for støtte til at finde fodfæste i livet. Vi har medarbejdere ansat med vidt forskellige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund. Gennem dedikeret fagligt arbejde og et stærkt fællesskab stræber vi efter at give de unge bedre forudsætninger for en positiv fremtid. Du kan læse mere om Orpigaq på vores hjemmeside: www.orpigaq.gl.

Souschef

Da vores nuværende souschef desværre har valgt nye arbejdsmæssige udfordringer, søger vi en engageret og erfaren souschef, der brænder for at gøre en forskel for udsatte unge. Den ideelle kandidat har en socialfaglig eller anden relevant uddannelse samt erfaring med ledelse inden for sociale institutioner. Som souschef vil du spille en central rolle i den daglige ledelse. Erfaring med udsatte unge er en fordel, ligesom evnen til at navigere i et miljø, der kræver høj faglighed, empati og stærke ledelseskompetencer.

Stillingen som souschef kræver at du kan trives med Orpigaqs særlige arbejdsmodel, hvor du arbejder intensivt i 4 uger på institutionen og derefter har 4 ugers fri. Flytransport til og fra Orpigaq i Kangerlussuaq hver 4 uge samt logi står vi for. Du får et værelse, i den afdeling af bygningen, hvor dine kollegaer også bor, mens de er på arbejde. Der bliver lavet mad på institutionen hver dag, som du kan vælge at have del i.

Souschefens arbejdsopgaver:

Som souschef vil du være nøgleperson i den daglige drift og ledelse af Orpigaq. Du får ansvar for planlægning, koordinering og opfølgning på det pædagogiske arbejde samt personaleledelse. Du vil arbejde tæt sammen med institutionens leder for at sikre en høj kvalitet i vores arbejde her på Orpigaq. Det forventes, at du bidrager til udvikling af pædagogiske strategier og er med til at skabe et miljø, hvor de unge kan trives og udvikle sig.

Du skal sammen med medarbejderne facilitere planlægning af daglige aktiviteter, der fremmer læring og udvikling, og deltage i planlægning og opfølgning af individuelle behandlingsplaner. Din indsats er afgørende for at skabe en tryg og udviklende ramme for de unge, hvor de kan opnå nye kompetencer og større selvstændighed.

Noget helt særligt

Hos Orpigaq tilbyder vi ikke blot et job, men en unik mulighed for at være en del af et meningsfyldt fællesskab i et af Grønlands smukkeste naturområder. Vores placering i Kangerlussuaq giver enestående muligheder for at engagere sig i aktiviteter som vandreture, fisketure og jagt og en masse andet outdoormuligheder i spektakulær natur sammen med de unge.

For yderligere info kan du kontakte

Forstander Miacecilia Ingemann på mi@orpigaq.gl eller telefon +299 54 75 04. Du er også velkommen til at ringe til vores souschef på +299 54 75 02. Begge kan træffes i tidsrummet 8:30 – 12:00 grønlandsk tid (11:30 – 15:00 dansk tid). Så vil du kunne få meget mere at vide om krav og forventninger.

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale og lukker annoncen så snart, vi har fundet de rette kandidater.

Fonden Orpigaq er en institution i udvikling, som løbende søger kvalificerede medarbejdere. Så tøv endelig ikke med at sende os en uopfordret ansøgning hvis du har lyst og mod på at arbejde med udsatte børn og unge i Grønland. Læs mere på vores hjemmeside www.orpigaq.gl.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.