Sky-Watch
Støvring

Danmarks førende dronevirksomhed søger Marketing Specialist

Brænder din ild for at fortælle gode historier? Trives du i et uformelt miljø, har et godt humør og får energi af at samarbejde? Så er du formodentligt den, vi leder efter til vores Marketing Team.

Du bliver en del af en flad organisationskultur, hvor der er stor mulighed for at påvirke og præge beslutninger. Du vil arbejde i et moderne kontormiljø, hvor atmosfæren er præget af dynamik, og hvor hjælpsomhed, samarbejde og en uformel tone fylder hverdagen.

Er du en struktureret marketingspecialist med kommercielt fokus og bliver du motiveret af at styre opgaver frem til en succesfuld afslutning og på egen hånd skabe spændende indhold?

Dine daglige opgaver har fokus på at gøre vores marketingaktiviteter mere effektivt og skabe flere leads. Det sker ved koordinering af digitale kampagner og udstillinger samt at skabe indhold og budskaber, der er tilpasset kanaler, medier og vores målgrupper som samtidig giver gode kundeoplevelser.

I tæt samarbejde med Sky-Watch teamet og eksterne leverandører vil dine opgaver være at:

  • Skrive og producere kommercielt indhold til SoMe (paid/organisk), Website og salgsværtøjer.
  • Gennemføre lande- og produktspecifikke kampagner, inklusiv planlægning og deltagelse i messer og kundeevents.
  • Gennemføre digitale kampagner på baggrund af data og KPI’er.
  • Optimering af websiteindhold, som styrker vores SEO og rangering på Google.
  • Give general marketingsupport.

I vores marketingteam har vi ansvaret for produkt- og marketingstrategi samt branding og partnerskaber. Vi arbejder med den fulde produkt-livscyklus med markeds og kundeindsigter, road-maps, postionering, prissætning og Go-to-Market i tæt samarbejde Salg og Business Development.

Vi forventer, at du er god til at skabe overblik, da du vil have ansvaret for sikre gennemførelse af mange løbende aktiviter samt at du kan give os den friske og kreative vinkel på indhold og kunde touch-points. Derudover forestiller vi os, at du har:

  • Erfaring fra en lignede kommerciel marketingstilling med at skabe indhold og koordinere aktviteter i Business to Business eller Business to Goverment segment.
  • Du har stærke kompetencer på diverse SoMe platforme (Facebook, Instagram, LinkedIn, X mv.)
  • Er glad for selv at skrive og er god til engelsk.
  • Har erfaring med at koordinere og styre marketingaktiviteter og stakeholders.
  • Trives med praktisk gennemførelse på alle aktiviteter.
  • Du er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer, med fokus på høj kvalitet i arbejdet.
  • Du kan anvende relevante værktøjer og generere SEO-baseret indhold samt finder det naturligt at tænke CTA ind i dit content-arbejde.
  • Elsker at få indflydelse i en kultur, der værdsætter input og innovation.

Vi tilbyder

En sjælden mulighed for at være en del af en spændende industri med en interessant fremtid foran sig. En spændende og og god arbejdskultur i et et dynamisk arbejdsmiljø med mange udfordrende opgaver, hvor trivsel og arbejdsglæde prioriteres højt. Mulighed for at påvirke din egen stilling og opgaver. Vores arbejdsmiljø er uformelt og positivt, hvor udfordringer løses gennem samarbejde

Send ansøgning samt CV via QuickApply-ansøgningsknappen nederst i annoncen. Ansøgninger behandles løbende, da jobbet ønskes besat hurtigst muligt.

Har du spørgsmål i relation til stillingen er du velkommen til at kontakte VP Marketing Thomas Jensen på tlf. +45 2091 5100.

Yderligere information om SKY-WATCH finder du på sky-watch.com.


SKY-WATCH blev etableret i 2009 og har hovedkontor i Støvring (ved Aalborg). Virksomheden gennemgår en rivende udvikling og beskæftiger i dag 50+ højtuddannede og motiverede medarbejdere. Vi udvikler, producerer og markedsfører avancerede dronesystemer til brug for beslutningstagere i komplekse miljøer indenfor Defense & Security industrien world wide.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.