Ada's Kæledyrskrematorium ApS
Hedehusene og Hedensted

Chauffør/operatør

Brænder du for at give vores kunder den bedste service? Kan du smile og arbejde samtidigt? Og kunne du tænke dig at være på det vindende hold, der hver dag søger at gøre en forskel for vores kunder? Så har vi et spændende job som chauffør/operatør til dig!

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Afhentning af afdøde dyr til kremering
  • Pakning af urner og smykker til levering
  • Levering af urner og smykker til dyreklinikker
  • Levering af kliniske forbrugsvarer til dyreklinikker
  • Betjening af kremeringsovne
  • Øvrige opgaver på krematorie og lager

Din baggrund

Gyldigt B-kørekort er et krav. Det vil også være en stor fordel, hvis du har erfaring som chauffør og har et chaufføruddannelsesbevis samt et ADR-bevis. Har du endvidere været operatør i en produktionsvirksomhed, vil det være helt perfekt, alternativt har du måske erfaring fra veterinærbranchen. Du har erfaring med Office-pakken og kendskab til produktionsstyrings-systemer. Du er flydende i dansk, da du kommer til at være i fysisk kontakt med vores kunder i hele landet.

Personlige egenskaber

Du er positiv, udadvendt, har overblik og er handlekraftig. Du er vant til kundeservice og yder en fantastisk indsats, når det kommer til at give kunderne den bedst mulige oplevelse. Har stor empati, da jobbet til tider indebærer kontakt med følelsesmæssigt påvirkede kæledyrsejere. Du er detalje- og kvalitetsorienteret og kan holde både deadlines og mange bolde i luften. Du er en teamplayer med gode kommunikationsevner, som hver dag bidrager til at skabe gode relationer med kunder og kolleger.

Vi tilbyder:

En spændende og dynamisk arbejdsplads, der er midt i en stor omlægning af hele vores produktionsstyring. Du kommer således til at arbejde med det nyeste software til betjening af vores kunder, styring af vores biler og koordinering af vores produktion.

Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer pr. uge men antallet og længden af arbejdsdage kan variere. Vi har brug for dig, så jo før du kan starte, jo bedre.

Interesseret?

Så send din ansøgning via nedenstående link. Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os på mobil nr. +45 30 60 12 55 eller sende en mail til soeren@adakrem.dk, og så vender vi tilbage.