PJM A/S
Fårevejle
Jobindex søger for PJM A/S

Automations-/PLC-programmør til specialfremstillede maskiner

Vil du arbejde med den allernyeste teknologi i en af Danmarks førende virksomheder inden for specialfremstillede maskiner? Og har du lyst til at programmere og udvikle maskiner til store danske virksomheder i bl.a. legetøjs- og medico-branchen?

Du får virkelig mulighed for at nørde med dit fag her hos os og ikke mindst se resultatet af dit arbejde, når maskinerne kører ude hos kunderne

teamleder Jesper Læssøe Larsen

En højt specialiseret virksomhed

PJM A/S er en moderne automationsvirksomhed med ca. 130 kolleger. Vi specialdesigner og fremstiller højteknologiske maskiner til blandt andre LEGO, Novo Nordisk, Coloplast, Convatec og Danfoss.

Spil en nøglerolle med programmering i fokus

Som programmør får du ansvar for hele processen fra specifikation, design og programmering til indkøring og test af automationssystemerne.

Hjertet i vores kontrolsystemer er PLC med tilhørende brugerinterface. Derudover kommunikeres med og kontrolleres alverdens øvrige komponenter som robotter, vision-systemer, servo-motorer, svejse-controllere etc.

Du kommer blandt andet til at:

  • deltage i Basic design med gennemgang af kundernes krav
  • kode programmer – PLC, HMI, Robot, Vision etc.
  • have en central rolle i indkøring og test af maskinen
  • opstille og idriftsætte maskiner hos kunden
  • deltage i udviklingsprojekter internt eller sammen med kunder.

Du udvikler software til helt unikke og specialdesignede maskiner. Så du kommer til at arbejde med innovative løsninger og den nyeste teknologi.

Jesper

Et teknisk nørdet team med god plads til dig

Som vores nye kollega får du din daglige gang på vores 12.000+ kvadratmeter store virksomhed i Fårevejle. Men hvis du er bosiddende i hovedstadsområdet eller Nordsjælland, kan du med fordel i perioder arbejde fra vores kontorfaciliteter i Ballerup.

Du bliver budt velkommen i afdelingen Design & Project Execution, hvor du samarbejder med projektledere, mekaniske konstruktører, software- og hardwareudviklere samt vores montage-teams. Vi er i dag ca. 35 medarbejdere i Design & Project Execution, hvoraf de 11 er tilknyttet Software Design-teamet, som du bliver en del af.

Faglig udvikling i fokus

Du vil i starten varetage mere veldefinerede opgaver, som du i onboarding-perioden løser sammen med dine mere erfarne kolleger. Det er vores forventning, at du inden for en afgrænset periode vokser med opgaven og vil kunne tage ansvar for mere komplekse projekter.

Har du erfaring fra en lignende stilling?

Vi forestiller os, at du er uddannet automationsteknolog, ingeniør, stærkstrømstekniker eller maskinmester – det vigtigste er dog, at du:

  • har stor interesse for softwaredesign, indkøring af maskiner og samspillet mellem el og mekanik
  • har stærke kompetencer indenfor programmering af PLC/HMI-systemer (fortrinsvis Siemens og Allen Bradley), styring af maskiner og/eller procesanlæg
  • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på et teknisk niveau.

Vi tilbyder

attraktive løn- og ansættelsesvilkår, inkl. pensionsordning og helbredsforsikring samt en rigtig lækker kantineordning. Derudover har vi en årlig sommerhustur, og vores personaleforening arrangerer sociale arrangementer, ligesom du har mulighed for at dyrke crosstræning, padletennis, fodbold eller noget helt andet, når vi ikke er fokuserede på teknik og maskiner.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mark Kvanner på tlf. +45 7245 9607.

I rekrutteringsprocessen har vi kun brug for dit CV, som du kan sende via nedenstående link, allerede i dag. Til gengæld vil vi gerne bede dig om at beskrive i de første linjer af CV’et, hvorfor du er interesseret i jobbet.

CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Hos PJM A/S har vi stærke værdier og sætter en ære i at være en rummelig og inkluderende arbejdsplads. Derfor opfordrer vi alle interesserede kandidater til at søge, uanset alder, køn, etnicitet, seksualitet og religion.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.