Taastrup FC
Taastrup

Kommerciel fodbolddirektør til ambitiøs klub i vækst

Taastrup FC er med vores næsten 1200 medlemmer en af Danmarks større rene amatør-fodboldklubber. Da vi samtidig er beliggende i en kommune med stor befolkningstilvækst, forventer vi fortsat at vokse betydeligt de kommende år.

Det er bestyrelsens ambition at udnytte den stærke sammenhængskraft, som der er skabt til at tage klubben til næste niveau både sportsligt, administrativt, ledelsesmæssigt og økonomisk med respekt for vores historie og værdier – med et fortsat fokus på både herre/drenge og kvinde/pige fodbold.

Klubben har eksempelvis de seneste 3-4 år haft stor fokus på talentudviklingen og dette har betydet, at størstedelen af vores førstehold på drenge-siden i dag ligger i øverst mulige række for en ikke-licensklub. Vi har derfor besluttet at ansøge om og har påbegyndt arbejdet med henblik på at få den første stjerne i DBUs licenssystem i 2026.

For at kunne håndtere vores ambitioner, og samtidig foretage et naturligt generationsskifte, er vi i fuld gang med at styrke klubbens administration og vi søger derfor en fuldtidsansat fodbolddirektør.

Jobbet

Som kommerciel fodbolddirektør har du sammen med bestyrelsen ansvaret for, at Taastrup FC forbliver en velfungerende klub. Dvs. have det overordnede ansvar for den daglige drift, men også være med til at sikre, at klubben hele tiden udvikler sig i overensstemmelse med den af bestyrelsen vedtagne strategi.

Af eksempler på kerneopgaver kan nævnes:

  • Forøge klubbens indtægtsgrundlag betragteligt, herunder sponsor-opsøgning, -forhandling og -pleje
  • Deltagelse i bestyrelsesmøder
  • Udarbejdelse af budget og økonomiopfølgning i tæt samarbejde med kassererenkultur
  • Personaleledelse for klubbens lønnede medarbejdere samt sikring af velfungerende udvalg bestående af frivillige medlemmer
  • Medlemshåndtering og -kontakt
  • Talentchef i DBU licens-regi

Du vil have stor frihed i planlægningen af arbejdsopgaverne og samtidig have rig mulighed for at sætte dit aftryk på klubben både sportsligt og organisatorisk. Forventningen er en 37 timers arbejdsuge med fleksible arbejdstider.

Løn vil være i henhold til kvalifikationer og vil blive forhandlet individuelt. Lønpakken vil primært bestå af en fast bruttoløn, men der vil også være mulighed for en bonusordning.

Forventninger til dig

  • Udadvendt og service-minded med en ”hands-on” tilgang
  • God til at kommunikere i skrift og tale
  • Selvstændig og struktureret teamplayer
  • Åben for at arbejdstider ikke altid er mellem 8-16
  • Erfaring med kommercielt arbejde inden for sport eller lignende

Klubben

Taastrup FC er en fodboldklub med et trygt miljø og en høj grad af trivsel og med godt 150 frivillige. Klubben har både drenge- og pige-hold og alle aldre lige fra mikrobold (U4) og op til veteran-fodbold. Klubben spiller en aktiv rolle i lokalområdet og er repræsenteret i alle kommunale udvalg med sportsligt fokus. Vi er samarbejdsklub med Brøndby IF.

Vi råder over eget klubhus og vil fra sommeren 2024 have den fulde brugsret til to 11-mands kunstgræsbaner, fem 11-mands græsbaner og et antal 3- og 5-mands græsbaner, alt sammen på vores ’hjemme’-anlæg Nybolig Park i udkanten af Taastrup by.

Klubben har altid lagt stor vægt på, at der skal være plads til alle, og ser det som en naturlig opgave at bidrage både til integration og kommunens mål om at få flere til at dyrke idræt. Samtidig har vi de senere år haft et øget fokus på talentarbejdet, så dem der har ambitioner også føler sig tilgodeset, men hele tiden med øje for at det skal være sjovt at gå til fodbold.

Du kan læse mere om klubben på vores hjemmeside: http://www.taastrupfc.com.

Ansøgning

Hvis ovenstående har fanget din interesse, modtager vi meget gerne en motiveret ansøgning med tilhørende CV på job@taastrupfc.com senest d. 29/5-2024. Vi forventer at afholde samtaler inden udgangen af juni og forventet startdato er 1/9-2024.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller til stillingen generelt er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlem John Linnemann på tlf 40 52 95 23.