Stiesdal SkyClean A/S
Skive

Driftstekniker

Hos Stiesdal SkyClean har du chancen for at komme med på et hold, der virkelig gør en forskel i kampen mod klimaforandringerne.

Er du klar til en udfordring?

Vi søger en teknisk orienteret medarbejder til at drive og videreudvikle vores SkyClean-pyrolyseanlæg i Greenlab Skive. Anlægget er et højtprofileret demonstrationsanlæg, som viser, hvordan pyrolyse kan blive en central teknologi i den grønne omstilling ved at omdanne restprodukter fra landbruget til både pyrolysegas, bio-olie og biokul til CO2-lagring.

Anlægget indgår i SkyCleans udviklingsplatform, hvor der løbende vil blive afprøvet nye koncepter og teknologier.

Din rolle

Din primære opgave være daglig overvågning, inspektion og drift af anlægget.

Du kommer til at arbejde sammen med projektledere og ingeniører for at støtte udviklingsprojekter og ombygninger af anlægget. Din og kollegernes indsats vil bidrage til at forbedre både forståelsen og effektiviteten af pyrolyseprocessen. Denne erfaring og viden er vigtig for succesen af andre SkyClean anlæg. Du skal derfor være forberedt på, at du periodisk vil yde support til opstart og drift af SkyClean-anlæg på forskellige steder i Danmark.

Derudover vil der være forskellige opgaver på anlægget efter behov.

Din profil

Du har en teknisk baggrund og erfaring med procesanlæg, såsom erfaring som montør eller maskinmester. Du trives med at arbejde on-site sammen med få kolleger og besidder samtidig stærke kommunikationsevner, der sikrer et effektivt samarbejde med kolleger via Teams. Du er selvstændig, initiativrig og trives i en dynamisk hverdag præget af hurtig udvikling og innovation.

Det tilbyder vi

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job, hvor du hurtigt vil blive en integreret del af Stiesdal-teamet. Vi fremmer en arbejdsplads med nemme arbejdsgange, godt humør og teamwork, engagement, lavt bureaukrati og kontinuerlig læring.

Vi lægger stor vægt på virksomhedens fundamentale værdier, som er: integrity, generosity, simplicity, action, respect. Derudover har vi selvfølgelig gode personalevilkår.

Stiesdals aktiviteter er spredt på flere lokationer. Det primære arbejdssted for denne stilling er i Skive.

Om os

Stiesdal SkyClean har udviklet SkyClean-teknologien, som muliggør en markant reduktion af landbrugets CO2-udledning både i Danmark og globalt. Vi har demonstrationsanlæg på Risø, i Brædstrup, Skive og Vrå.

Vi er en del af Stiesdal A/S, en ung og hurtigt voksende klimateknologi-virksomhed med aktiviteter indenfor flydende havvind, Power-to-X brintproduktion og fangst af CO2 kombineret med produktion af grønne brændstoffer.

Mere information på www.stiesdal.com.

Sådan ansøger du

Hvis du er interesseret, bedes du sende en ansøgning og dit CV til jobs@stiesdal.com.
Startdato: så hurtigt som muligt.

Spørgsmål kan rettes til: Jesper Noes
E-mail: jno@stiesdal.com.