DFI-Gruppen A/S
Vildbjerg

Værkstedsmedarbejder

Velkommen hos DFI-Gruppen

Vi er en førende virksomhed inden for ventilationssystemer og styringsteknologi. Som en del af vores dedikerede team er du med til at levere effektive og kundetilpassede løsninger til vores kunder, så vi fortsat kan levere den høje kvalitet af montage, som vi er kendt for.

Vi har hovedkontor i Vildbjerg og er 15 kolleger i alt, som ser frem til at byde dig velkommen.

Læs mere om os her.

Vi søger en dygtig værkstedsmedarbejder, der har hænderne skruet rigtigt på, til et job i en spændende virksomhed med et godt arbejdsmiljø. Du bliver ansvarlig for produktion af forskellige komponenter til ventilationsbranchen. Du brænder for det gode håndværk, og du går effektivt og positivt til dine opgaver.

Ansvarsområde

Du bliver ansvarlig for produktion af forskellige komponenter til ventilationsbranchen. Stillingen indebærer mange forskellige opgaver, bl.a. inden for tyndpladebearbejdning, og derfor er der ikke to dage, der er ens! Du har et udpræget service-gen, og du sætter en ære i at hjælpe dine kolleger.

Din profil

Du har en god sans for humor, og du har øje for kvalitet. Du kan læse en tegning, og du har en grundig forståelse for bl.a. pladeudfoldning. Du er god til at skabe personlige relationer, og du har en positiv tilgang til samarbejdet med kolleger. Du arbejder målrettet og engagerer dig i opgaverne. Vi lægger vægt på, at du er ansvarsfuld, og at du har ordenssans. Du er desuden mødestabil, fleksibel, og du trives i en travl hverdag.

Faglig baggrund/uddannelse

  • Du har erfaring inden for blik/ventilation, evt. som blikkenslager, smed eller lignende
  • Du evner at arbejde selvstændigt, og du har rigtig gode samarbejdsevner
  • Du er ikke bange for at tage fat
  • Du ser muligheder frem for forhindringer
  • Du er omstillingsparat
  • Du behersker dansk i skrift og tale
  • Du har tegningsforståelse

Vi tilbyder

Et spændende og selvstændigt job i en landsdækkende virksomhed, hvor vort team sørger for grundig oplæring i rollen. Vi arbejder på et højt fagligt niveau, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig gennem alsidige opgaver med selvstændighed og ansvar.

Interesseret?

Send en kort ansøgning og dit CV via knappen ”Ansøg”. Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Jørgen F. Christensen på +45 2233 7752.

Opstart er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat, og vi vil fjerne opslaget, så snart personen er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.