MUNCHOLM A/S
Hadsten

Energisk og erfaren Projektsælger til afdelingen ”Trapezplader • Statik"

Er du teknisk velfunderet, og motiveres du af alsidige arbejdsopgaver indenfor rådgivning og alt hvad et teknisk salg indebærer? Vil du være med til at sikre Muncholms forretning indenfor trapezprofiler? Så er det dig, vi søger som vores nye kollega i vores interne salgsteam hos Muncholm A/S, Trapezafdeling.

Jobbet

Vores nye kollega skal indgå i et yderst kompetent og velfungerende team, som servicerer en stor kundegruppe i hele Danmark. Det vil blive din opgave at forestå og gennemføre projektsalget med teknisk rådgivning, intern projektstyring, kalkulation, tilbudsgivning, ordrelægning, levering og opfølgning. Du får en vigtig rolle i de relationsskabende aktiviteter både med eksisterende samt potentielle nye kunder, hvorfor det er afgørende, at du trives med både interne samt eksterne opgaver, og ikke mindst gennem en struktureret indsats evner at være både planlæggende, koordinerende, synlig, relationsskabende og at kunne fastholde dine kunder og overholde projekternes tidsplaner.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Rådgivning og salg til eksisterende og nye kunder
  • Intern projektstyring
  • Udarbejdelse, planlægning og opfølgning på tilbud, ordrer og fakturering

I dit daglige arbejde anvender du Office-pakken og Business Central 365 som en naturlig del af hverdagen. Du har teknisk flair og tegningsforståelse (evt. erfaring med AutoCAD eller lignende). Du får naturligvis god oplæring i vores systemer i forbindelse med opstart.

Vi tilbyder

Hos Muncholm Trapezafdeling sælger vi ikke kun trapezplader – vi sælger tagløsninger tillid tryghed til vores kunder. Vægter du derfor faglig stolthed højt, så er Muncholm den rette arbejdsplads for dig. For hos Muncholm sætter vi en ære i altid at levere de rette løsninger til den rigtige kvalitet. Som vores nye projektsælger bliver du en del af et kompetent og engageret team, og du får din daglige gang på kontoret i Hadsten. Kulturen på kontoret er familiær, hvor omgangstonen er let, og du får frihed til at udfolde dig i et uformelt og attraktivt arbejdsmiljø. Du får som en del af lønpakken sundhedsforsikring og pension, og der er også mulighed for at blive en del af frokostordningen på kontoret.

Om dig

Der er ingen krav til din formelle uddannelse, men en byggeteknisk baggrund kombineret med en kommerciel og salgsmæssig erfaring er en klar fordel.

Har du kendskab og erfaring med professionelt projektsalg og -styring fra byggebranchen vil det vægtes højt – evt. specifikt indenfor tagbranchen (dog ikke et krav).

Derudover vil vi i vores ansættelse også lægge vægt på følgende kriterier:

  • Teknisk flair - evnen til at forstå, tilgå og anvende tegnings- og diverse projektmateriale
  • Har et fornuftigt kendskab til engelsk
  • Er en udadvendt person, der kan arbejde både selvstændigt og som del af et team
  • Har et godt humør og er både serviceminded og imødekommende
  • Du er struktureret og kan have mange bolde i luften
  • Du har en ærlig, ligefrem og diplomatisk tilgang til dine kunder og kan kommunikere ubesværet på alle niveauer i en organisation
  • Forhandlingsvant

Har du interessen og viljen til at prøve noget nyt, så sørger vi for, at du bliver grundigt oplært og kommer godt fra start.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Pia Nørgaard på tlf. 8762 0501 – ellers send din ansøgning via ”Ansøg”-knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen er den 31.05.2024, men send din ansøgning med CV snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rette profil.


Muncholm A/S er grundlagt i 1979 og fra juli 2022 blev vi en del af Lindab Group. Vores firma repræsenterer en række udenlandske producenter indenfor ståltrapezplader, lakerede aluminiumsplader, maskiner, falsede produkter, og vi råder over en vis egenproduktion. Vi har pt. 19 medarbejdere, hvoraf 4 er i produktion, 2 udekørende sælgere og resten har deres daglige gang på kontoret i Hadsten.

Muncholm Trapezafdeling råder over nogle af Danmarks dygtigste ingeniører, teknikere og rådgivere inden for området trapezplader. Opskriften er simpel: Vælg Muncholm som leverandør eller foreskriv vores profiler i jeres projekt – så er I allerede i trygge hænder. I et trapezpladeprojekt tager vi hånd om jer som kunde, finder de rette løsninger og leder jer trygt gennem flere faser, og på denne måde køber I som kunder en del af den tillid, vi har formået at opbygge gennem mere end 40 års arbejde med tyndplader.

Find yderligere information på www.muncholm.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.