Dansk Isolering Sjælland ApS
Hedehusene

Isolering af lofter & hulmure på Sjælland – frihed under ansvar og gode vilkår

Dansk Isolering har gennem mange år succesfuldt drevet forretning i Jylland, og på grund af voksende efterspørgsel har vi i 2023 etableret en selvstændig afdeling på Sjælland.

Vi søger nu yderligere en kollega til vores afdeling i Hedehusene, der skal betjene hele det sjællandske marked med isolering af lofter og hulmure. Kundekredsen er varieret og består både af private kunder og virksomhedskunder. Du vil derfor få en varieret hverdag hvor ikke 2 dage er ens.

Erfaring med isolering og/eller tømrer-/murerarbejde er absolut en nødvendighed, da hele vores virksomheds succes i høj grad afhænger af, at vi har et velkvalificeret personale der arbejder med faglig stolthed og besidder evnen til at levere gode kundeoplevelser.

Arbejdet består primært i at isolere hulmure og lofter med isoleringsmaskiner samt opbygning af gangbro og montering af vindstop. Herudover kan der være opgaver som eksempelvis montering af loftlemme og isolering af skunkrum. Vi isolerer kun med løsuld/granulat der ikke klør som almindelige batts, da alt isoleringsarbejde udføres med maskiner. Alle vores biler og maskiner er af nyere dato og blandt markedets bedste.

Arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn med pension, feriepenge og SH-betaling efter overenskomst med Dansk Byggeri. Mødested er dagligt på vores lager/kontor i Hedehusene hvor arbejdsdagen starter og slutter.

Du skal have kørekort til personbil, og du må også meget gerne have kørekort bil/trailer (BE). Hvis ikke betaler vi gerne for et trailerkort til den rigtige kandidat. Ydermere er det en fordel med et truckkort.

Du skal være glad, venlig, ordentlig og serviceminded da det er dig der møder vores kunder i dagligdagen.

Det er desuden vigtigt, at du er mødestabil, troværdig og fleksibel da arbejdet foregår i mindre teams med høj grad af frihed.

Søg stillingen ved at kontakte Thomas på mail thomas@danskisolering.dk eller telefon 5366 0486. Du er også velkommen til at kontakte Thomas ved eventuelle spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.