Modu Valves A/S
Vejle

Intern tekniker

Vi søger en skarp intern tekniker, der sætter en ære i at give vores kunder, interne som eksterne, den bedste service i en virksomhed, hvor stort set alle dage er forskellige.

Personen, vi er på udkig efter, kan være nyuddannet eller med erfaring, men vigtigst er det, at man ønsker og evner at bidrage med et positiv drive. Din uddannelsesbaggrund kan være maskinmester eller maskiningeniør, gerne med en håndværksmæssig baggrund som f.eks. elektriker.

Arbejdet vil oftest foregå som del af et team, hvor sparring og dialog er kerneelementer, men du skal kunne trives med og motiveres af selvstændigt arbejde. Vi forventer, at du arbejder ansvarsfuldt og målrettet med opgaverne, er udadvendt, god til at skabe tillid og forstår værdien i at formidle din tekniske viden. Derudover hjælper det at have en positiv indstilling og en vis portion ordenssans. Samtidig er det vigtigt at være fleksibel og holde hovedet koldt, hvis der pludseligt opstår et akut behov for din indsats.

Dine opgaver vil være teknisk support i ordets bredeste forstand og rummer elementer som produktudvælgelse mekanisk som elektrisk, dimensionering af komponenter og udstyr, assistance ved idriftsættelse, trouble shooting – samt meget mere. Arbejdet foregår primært fra kontoret i Vejle, men det kan lige så vel være ude hos kunden alene eller sammen med en af vores sælgere.

Vi er p.t. 3 teknikere i et meget velfungerende team. Vi er alle generalister, men har dog også fordelt rollerne, således vi hver især har et felt, vi er specialiserede i. Her vil der være yderst relevant, hvis du eventuelt har en el-teknisk baggrund.

Om os:

MODU Valves blev etableret i 2017 af ti branche-veteraner – i dag er vi ca. 35 medarbejdere.

Vi har specialiseret os i at levere kvalitetsventiler til en bred vifte af industrier, herunder medicinal, vand, Green Energy, fødevarer, drikkevarer og kemisk industri m.fl. samt har en omfattende og loyal kundebase.

Vi er et team af dedikerede fagfolk, der arbejder sammen for at opnå vores mål. Vi investerer i vores medarbejderes vækst og udvikling, og tilbyder en støttende arbejdsplads med en positiv arbejdskultur.

Som en del af vores hold vil du drage fordel af vores gode personaleforhold. Vi er engagerede i at støtte vores medarbejderes trivsel og velvære.

Vi tilbyder konkurrencedygtige løn- og ansættelsesvilkår, som afspejler dine kvalifikationer og erfaringer.

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team og har de nødvendige kvalifikationer, så send venligst din ansøgning og CV til Mads, mk@moduvalves.com – ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!