Kærsgaard A/S
Viborg

Teamkoordinator– kom med i en produktion i fremdrift

Vi vil gå fra at være et værksted til at blive en produktion. Og om 10 år vil du kunne kigge tilbage og sige ’Det var jeg med til at opnå.’

Du bliver teamkoordinator, uden personaleansvar, for vores svejseafdeling. Det gør du under frie rammer, og med rig mulighed for at udvikle dig.

Produktionen er hjertet af Kærsgaard A/S

Vores produktionsafdeling opsaver og svejser bygningsstål som bl.a. trapper, værn og altaner. På 10 år er vi vokset fra 3 til hele 60 kolleger, og det går kun fremad.

Her er vi alle specialister, og hvis vi skal lykkes med at vækste, skal alles idéer på bordet.

Vi bakker op om alles ønske til at blive dygtigere, uanset hvor hurtigt, man lærer. Og så når vi kun i mål, hvis vi arbejder som et hold.

Mød dit nye team

Det er et team med en god blanding af både erfarne og yngre medarbejdere. Der er et tæt sammenhold i teamet, som er gode til at støtte hinanden.

Du er produktionschefens forlængede arm

Du arbejder mandag-fredag og din opgave bliver at få produktionen til at køre optimalt. Du vil bl.a. skulle:

  • udføre svejsearbejde
  • sikre fremdrift, klare mål, og at teamet har de rette færdigheder
  • lave runderinger og besvare teamets tekniske spørgsmål
  • afholde ugentlige tavlemøder og opsamle inputs fra teamet
  • udvikle processer, der skal sikre god overlevering mellem holdene og effektivisere vores produktion.

Du kan både smede og lede

Du udstikker retningen for teamet klart og tydeligt. Samtidig er du god til at rumme andre og bruger teamets inputs konstruktivt i arbejdet med nye processer. Det betyder også, at du ser helheden i produktionen, når du træffer beslutninger. Og så forestiller vi os, at du:

  • kan svejse og læse tegninger på niveau med en faglært smed – og du er fagligt dygtig, så andre kan spørge dig om hjælp
  • tidligere har stået med ledelsesdilemmaer på koordinatorniveau
  • vil kunne besvare kollegernes simple IT-spørgsmål
  • kan tale flydende dansk og forstå engelsk

Klar til føre teamet og os ind i fremtiden?

Kontakt Produktionschef Claus Rimpler på 28 25 06 21, hvis du har spørgsmål til stillingen, eller send en ansøgning på nedenstående link. Vi indkalder løbende til samtale og tiltrædelse er snarest muligt.

Kærsgaard A/S i Viborg, er en familieejet stål- og smedevirksomhed, som har over 90 års erfaring indenfor udvikling, produktion og montage af stålkonstruktioner. Vi producerer altaner, trapper, værn og store stålkonstruktioner til bl.a. ikoniske byggerier som Bølgen i Vejle, Aarhus Ø m.fl. Virksomheden blev stiftet i 2012, og i dag er medarbejderstaben vokset til +55 mand (m/k). Vi arbejder ud fra en enkel filosofi om at levere ensartet høj kvalitet, til tiden.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.