Brade Technic & Solutions ApS
Karlslunde

Vi søger en frisk tekniker til vores erfarne team i Brade Technic & Solutions

Hvis du er nyuddannet eller erfaren industritekniker, automatiktekniker, eller har en anden relevant mekanisk eller teknisk uddannelse, så tøv ikke med at sende din ansøgning og kom med i ”Brade-banden".

Hvem er vi:

Vi er en mindre virksomhed med ca. 40 ansatte. Vi er opdelt i forskellige afdelinger, hvor vi i Brade Technic & Solutions er specialiseret i udførelse af reparations- og vedligeholdelsesopgaver.

Med reference til Servicechefen får du ansvaret for udførelse af reparations- og vedligeholdelsesopgaver, tekniske løsninger, udførelsen af mindre maskinstyringer samt opbygning og udførelse af dokumentation. Kunderne er typisk inden for Industrien, fuldautomatiske distributionslagre samt inden for drift & vedligeholdelse.

Hos os er der højt til loftet, og hierarki er en ukendt onkel. Som medarbejder har din mening nemlig samme vægt som dine kollegaers og chefens.

Vi passer godt på vores medarbejdere og bruger mange ressourcer på trivsel, uddannelser og på at skabe en arbejdsplads, vi alle gerne vil være en del af.

Vi har en velfungerende personaleforening, som arrangerer alt fra skiture til familiehyggedage. Det er naturligvis frivilligt, om du vil være medlem.

På hovedkontoret i Karlslunde afholder vi flere årlige arrangementer som f.eks. personaledag, hvor du bliver involveret i alles dagligdag, sommerfest, julegave, og naturligvis den årlige julefrokost, hvor vi alle slår sig løs.

Hvem er du:

Udover relevant uddannelse tænker vi, at du gerne må bestride følgende kompetencer:

  • er drevet af mekanik og teknik og gerne have el-forståelse
  • kan arbejde selvstændigt og tage ansvar, så du sammen med dine kollegaer får løst opgaverne
  • er iderig og gerne deler dine tanker
  • er omstillingsparat, da ikke to dage er ens
  • du må gerne have kendskab til CAD-programmer, dog er det ikke en forudsætning for ansættelse

Om dig som person er det vigtigt:

  • at du taler lige så godt med direktøren som med pedellen, da der i jobbet medfører en del kundekontakt
  • at du sætter en ære i et godt udført arbejde og er på fornavn med fleksibilitet
  • at du kan navigere i en hverdag, hvor du både arbejder på egen hånd, men også skal samarbejde med kollegaer

Jobbet indebærer håndtering af til tider komplekse tekniske og mekaniske opgaver, hvilket kræver, at du kan arbejde på forskellige niveauer. I denne stilling vil der også være mulighed for at blive tildelt et fast arbejdssted hos en af vores kunder, enten for en kortere eller længere periode, som en integreret del af vores serviceydelser. Selvom du vil være en del af kundens team i denne periode, er det vigtigt at huske, at du stadig er en del af 'Brade-banden'. Mens du er placeret hos kunden, vil vi sikre, at forbindelsen til dig forbliver stærk. Dette vil vi gøre gennem regelmæssige besøg og kontakt fra dine kolleger, eller ved at du jævnligt besøger firmaet.

Du vil få din egen servicebil, og der vil kunne forekomme enkelte rejsedage.

Arbejdstiden vil primært ligge fra kl. 7.00-15.00 alle hverdage.

Arbejdspladsen/ansættelsesstedet vil være Drejergangen 9C, 2690 Karlslunde.

Lønnen vil blive forhandlet individuelt på et attraktivt niveau, der modsvarer dine kvalifikationer. Brade Technic & Solutions tilbyder sundhedsforsikring, mulighed for frokostordning og ansættelse i henhold til overenskomsten med DI.

Vi ønsker at have de bedste medarbejdere, derfor investerer vi løbende i kurser og efteruddannelse.

Så, hvordan sender du din ansøgning?

CV og ansøgning skal sendes via knappen nedenfor.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jørgen Brade til en uforpligtende snak. Ham fanger du på mail jb@brade-group.dk eller på telefon 22464058.

Tiltrædelse er efter aftale, og vi venter gerne på den rigtige medarbejder.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.