Private Nurse ApS

Privatsygeplejersker til korte dagvagter

Private Nurse søger 3-4 sygeplejersker til dagvagter i Rungsted, Nivå, Lyngby og Valby.

Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega – så er det nu, at du har muligheden for at udøve sygepleje funderet i omsorg, nærvær og professionalisme.

Private Nurse er en inspirerende arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder hårdt for at levere den bedste omsorg til vores patienter.

Vi er patienternes private alternativ og/eller supplement indenfor sundhedsfaglige ydelser. Vi skræddersyr plejeforløb, med udgangspunkt i vores sygeplejefaglige skøn, dyderne og æstetikken. Private Nurse yder pleje under fuld diskretion, hvor og når vores patienter har et behov. Vores sygeplejersker skal kunne arbejde selvstændigt med alle slags patienter og en bred vifte af opgaver.

Vi bestræber os på at blive vores patienters foretrukne leverandør af sundhedsfaglige ydelser i ind- og udland, og det er vores fornemmeste opgave at opfylde vores patienters forskelligartede behov.

Private Nurse leverer sundhedsfaglig pleje af høj professionel kvalitet, med medfølelse og altid ud fra vores sygeplejefaglige skøn. Vi arbejder med omgivelserne og stemningerne omkring vores patienter. Det gør vi, fordi vi tror på, at vi kan stemme sindet af med de lyde, dufte, farver og nuancer vi ved påvirker et menneskes velbefindende.

Hos Private Nurse tror vi på, at omsorg er den bedste medicin, hvorfor vi gør hvad der skal til for at skabe tryghed og ro. Vi er af den overbevisning, at heling sker i mødet mellem mennesker i æstetiske miljøer, og når sygeplejen er funderet i skønnet og de sygeplejefaglige dyder.

”Vi passer godt på vores medarbejdere, så de kan passe godt på vores patienter”

Til at yde denne omsorg for vores patienter søger vi autoriserede sygeplejersker til dagvagter a 3-5 timer pr vagt hos patienter i Rungsted, Nivå, Holte, Lyngby og Valby. Vi søger sygeplejersker der er dynamiske og omstillingsparate og som har en høj arbejdsmoral. Vi sætter initiativ og engagement højt, og leder efter dig der er i stand til at bevare overblikket i alle situationer overfor både patienten og de pårørende.

Private Nurse søger sygeplejersker:

  • Dagvagter af 3-5 timer pr vagt
  • Der kan arbejde selvstændigt og professionelt
  • Der har minimum 2 års erfaring fra primær/sekundær sektor
  • Taler og skriver dansk
  • Er dansk autoriseret

Vi kan tilbyde:

  • Stor fokus på medarbejdertilfredshed
  • Høj faglig kvalitet
  • Fleksible arbejdstider tilpasset dine ønsker
  • En ledelse der passer godt på dig

Samtaler forventes afholdt løbende.

Løn efter kvalifikationer.

Yderligere information får du ved at se nærmere på vores hjemmeside www.privatenurse.dk , hvor du også vil kunne finde henvisning til at søge job. Alternativt er du velkommen til at kontakte vores sundhedsfaglige chef Johanne Sand på telefonnummer +45 31 580 140 eller via følgende mail: Info@privatenurse.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.