Fuglsang Algeservice ApS

Algeservicemedarbejdere

Fuglsang Algeservice er i rygende udvikling, og derfor søger vi igen 1-2 nye algeservicemedarbejdere til teamet.

Vil du gerne have et selvstændigt job med en hverdag, du selv er med til at forme, og hvor arbejdet foregår udendørs under fri himmel? Er du omhyggelig, serviceminded og handlekraftig, så kan det være dig, vi er på udkig efter.

Hos Fuglsang Algeservice hjælper vi især erhvervsdrivende, men også private med at få renset, desinficeret og imprægneret både fliser, facader, tage, træterrasser m.m. Og vi gør vores ypperste for at levere en fremragende og professionel service til alle vores kunder.

Fuglsang Algeservice har to afdelinger, både i Gl. Ry samt ved Brovst, hvor kontoret er at finde. Derfor er din hjemmeadresse ikke så vigtigt.

En afvekslende hverdag

Som algeservicemedarbejder hos Fuglsang Algeservice vil du være vores ansigt udadtil, når serviceopgaverne løses. Du vil være den, som sørger for, at opgaven er udført til kundens fulde tilfredshed, og du vil have den fulde kontakt med kunden, efter opgaven er bestilt og booket ind på din arbejdsplan. Derfor er det vigtigt, at du kan yde en god service overfor kunderne og altid er løsningsorienteret.

Dine primære arbejdsområder vil være fliserens, tagrens, facaderens samt desinfektion og imprægnering af disse overflader. Du har firmabil til rådighed, og du vil have ansvaret for, at denne er klar til at køre ud på serviceopgaver.

Vi søger en kollega som:

  • Kan arbejde selvstændigt
  • Er omhyggelig med at få udført opgaverne, så kunden bliver tilfreds
  • Er serviceminded og pligtopfyldende
  • Har lyst til at arbejde ude, uanset vejret
  • Det er et krav, at du har kørekort til bil samt trailerkort
  • Relevant erfaring er en fordel, men ikke et krav, vi skal nok sørge for, at du får en grundig oplæring

Hvad tilbyder vi?

  • En alsidig hverdag i en virksomhed, hvor vi er i konstant udvikling
  • Timeløn efter kvalifikationer
  • Pensionsordning og sundhedssikring

Arbejdssted og tid:

Din arbejdsplads vil være hele Danmark og foregå ude hos kunderne, derfor vil der også være et vis antal ude/rejsedage, når opgaverne er langt fra din bopæl.

Du arbejder på timeløn, og arbejdstiden vil være 37+ timer om ugen. Der vil i perioder være flere timer og i andre færre, da vind og vejr har indflydelse på, hvornår vi kan udføre arbejdet.

Opstart: Hurtigst muligt.

Ansøgning

Lyder dette spændende, så send dit CV med billede og en kort, men motiveret ansøgning til Mette Østergaard på mos@fuglsang-algeservice.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 81 45 77 29.

Vi afholder samtaler løbende, så send den gerne allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.