DAV NORDIC A/S
Silkeborg

Medarbejder til Kvalitet og sikkerhed med egne ansvarsområder

Har du erfaring indenfor kvalitet og sikkerhed, er detaljeorienteret og omhyggelig, samt motiveres af at gøre en forskel for dine kollegaer, så bliv en del af vores team i DAV Nordic allerede nu!

Trives du i en hverdag der veksler mellem genkendelige opgaver og ad-hoc arbejde, hvor du får berøring med alle virksomhedens forretningsområder og skaber stor værdi for dine kollegaer, så læs endelig videre.

Der er virkelig frihed under ansvar og det smitter enormt af på arbejdsglæden, at man selv har mulighed for at sætte dagsordenen og kan præge sin egen hverdag og arbejdsopgaver

Camilla Pedersen, kontorassistent

Velkommen til en solid virksomhed, der vil fremad

DAV Nordic er markedsledende indenfor trafiksikkerhed og støjdæmpende løsninger på de danske veje, samt salg af master i hele Danmark. Da vi fortsat vinder store udbud hos offentlige og private entreprenører, står vi aldrig stille, og søger derfor lige nu en kvalitetsmedarbejder til vores team i Silkeborg.

Vi har afdelinger i Silkeborg, Bjæverskov, Frederikssund og Sverige. Du vil blive en del af vores team i kvalitetsafdelingen og få 3 skønne kollegaer, og refererer til kvalitetschefen. Derudover får ca. 80 kolleger, der alle glæder sig til at møde dig.

Dette kunne blive en del af din hverdag

Du vil sammen med dine øvrige kollegaer i teamet deltage i en række opgaver i kvalitetsafdelingen med blandt andet styringssystemer (eks. 1317-5, 40-5), certificeringer, rapporteringer og opdateringer. Mere specifikt vil dine opgaver kunne omfatte:

  • Udvikle, vedligeholde og udarbejde kontrolplaner og arbejdsprocedure samt FPC-systemer
  • Opfølgning på opretholdelse i henhold til standarder og certificeringer
  • Intern og ekstern auditering iht. vores certificeringer.
  • Ad hoc-opgaver i afdelingen

Her involverer vi hinanden og står klar til at hjælpe

Mange skilter med det – men når vi siger ”frihed under ansvar”, så mener vi det. Vi har nemlig tillid til, at du er den bedste til at træffe beslutninger om dine opgaver, uden at vi behøver at kigge dig over skulderen.

Folk tager hinanden alvorligt, uanset hvem der taler med hvem. Her er man ikke bare sig selv nærmest – man gør virkelig, hvad der er bedst for firmaet

Bjørn Lyng, projektchef

Er du vores nye kollega?

Du har en relevant teknisk baggrund med erfaring fra lignende stilling, og har kendskab til udbudsmateriale og standarder, samt kvalitetssystemer og certificeringer. Du arbejder struktureret og metodisk således at du kan bevare overblikket, have mange forskellige opgaver på bordet, og får afsluttet de vigtigste opgaver først. Du er en teamspiller men trives med egne områder og selvstændige opgaver, og har en naturlig proaktiv tilgang. Du er god til at kommunikere på dansk og engelsk.

Er vi trængt igennem?

Så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt til medarbejder@davnordic.dk. Mærk "Kvalitet" i emnefeltet.

Vi holder løbende samtaler, og afslutter processen, når vi har fundet den rigtige person til jobbet.

Spørgsmål og info

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kvalitetschef, Lene S. Svendgaard på LSS@davnordic.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!