DA-TEK ApS
Randbøl
Jobindex søger for DA-TEK ApS

Projektleder til el-teknik – vær med, når vi gearer op til vækst

Vil du være med til at forme ikke bare dit eget job, men give inputs til den retning, vi tager som virksomhed? Og vil du sikre, at vi bibeholder vores høje kvalitet, samtidig med at der er godt gang i hjulene?

Du kan sætte et kæmpe aftryk på, hvordan vi kører vores projekter – og har god mulighed for at udvikle dig i nye retninger gennem jobbet.

– Rasmus Daugaard, direktør

Vi har få år på bagen og mange ordrer i bogen

Som autoriseret el-installatør gennemfører vi både installationsprojekter og serviceopgaver, særligt for kunder, der arbejder med fødevareproduktion og vedvarende energi.

Det har vi gjort i 3 år, og det går kun fremad for os. Derfor er vi i gang med at få styr på bagbutikken, så vi er klar til at gribe kundens opgaver, når der kommer endnu flere. Og derfor har vi brug for dig.

Du samler trådene i vores elektriske installationsprojekter

Dine projekter bliver typisk gennemført af 3-6 kolleger henover alt fra få uger til et par måneder. Du får base på kontoret, men vil også være synlig ude på projekterne for at få en føling med fremdriften og teamets behov. Det betyder, at du også skal være med på tilsynsopgaver på Sjælland.

Udover dig arbejder begge vores ejere i dag med projektledelse, så du har gode kolleger at sparre med, selvom den ene medejer skal trappes ud af projektledelse på sigt.

Du bruger din tid på at:

  • tilrettelægge projekterne og sikre, at tidsplanen bliver overholdt
  • koordinere opgaverne med kunderne
  • planlægge bemandingen af opgaverne
  • sikre, at der bliver fulgt op på kvaliteten, og at vi overholder sikkerhedsstandarderne.

Her er det vigtigt, at alle har det godt

Dine kolleger i marken er en god blanding af elektrikere og automatikteknikere. I hverdagen på kontoret vil du sidde sammen med vores 2 medejere samt 1 administrativ kollega. I alt er vi 25, og vi værner om det gode kammeratskab og et godt arbejdsklima.

Jeg kører selv rundt i kassebil og arbejdstøj, og som leder tænker jeg meget over, hvordan vi sikrer, at folk har lyst til at være her. For her er vi sammen om at få tingene til at køre.

Rasmus

Du har erfaring med projektledelse og el-teknik

Du ved, at det er lige så stor en del af dit job at sikre, at kollegerne på projekterne trives, som at tidsplanen bliver overholdt. Og du har lige god sans for begge dele.

Fordi vi vokser, kommer tingene med garanti til at se anderledes ud hos os om et år, og det synes du bare er spændende. Især fordi du selv er typen, der tager ejerskab og initiativ.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har nogle års erfaring med projektledelse fra en teknisk virksomhed
  • har en el- eller automatikteknisk baggrund, så du kan give kollegerne ro i maven på den tekniske del
  • kan tale og skrive engelsk med både kunder og kolleger.

Har vi sat strøm på din lyst til et jobskifte?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mark Kvanner på 7245 9607.

I rekrutteringsprocessen har vi kun brug for dit CV, som du kan sende via nedenstående link, allerede i dag og senest den 6. maj 2024. Til gengæld vil vi gerne bede dig om at beskrive i de første linjer af CV’et, hvorfor du er interesseret i jobbet.

CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.