Sana Medical Systems ApS
København Ø

SANA søger ny behandler til klinikken på Østerbro

Tror du på, at man kan optimere kroppen og hjælpe den, så den kan hele sig selv bedre og hurtigere? Tror du på, at man nogle gange bliver nødt til at se tingene på en ny og anderledes måde for at løse store problemer? Og kunne du tænke dig at blive en del af et team, hvor vi gennem nytænkning og videnskabeligt arbejde gør en stor forskel for patienter med mange forskellige symptomer og sygdomme? Så er SANA måske noget for dig.

Hvem er vi?

SANA er en forskningsbaseret speciallægeklinik i stor vækst, hvor vi arbejder med en ny behandlingstype til behandling af bl.a. smertetilstande, skader og senfølger. Derudover har vi et hastigt voksende performance-segment, hvor alt fra elite-atleter til weekend-helte hjælpes med optimering. Behandlingen kalder vi for SANA Hypoxisk Terapi og er en avanceret form for individualiceret højdetræning. Det er en relativt ny behandlingsform, som vi på verdensplan er førende i udviklingen af, og som vi tror på kommer til at gøre en stor forskel for rigtig mange patienter i Danmark og i resten af verden.

Vi er et hastigt voksende hold bestående af over 20 medarbejdere med forskellig sundhedsfaglig baggrund. Derudover er der tilknyttet et antal forskere og medicinstuderende i forskellige forskningsprojekter. Vi er aktuelt fordelt i 5 klinikker i Aarhus, Østerbro, Brøndby, Odense og Aalborg.

Hvem er vores patienter?

Patienterne spænder utrolig bredt fra både svært invaliderede kroniske smerte- eller senfølgepatienter uden for arbejdsmarkedet, over helt almindelige mennesker med forskellige problematikker, til topatleter og erhvervsfolk, der søger de sidste procenter i hverdagen. Hovedformålet med hver eneste forløb er, at de får hjælp fra vores behandling til at bedre deres tilstand.

Hvem er du?

  • Du brænder for at hjælpe og gøre en forskel for andre.
  • Du er ansvarsbevidst, omhyggelig, positiv og udadvendt.
  • Du tror på at kroppen kan optimeres hvis den påvirkes og hjælpes på den rigtige måde.
  • Du kan arbejde selvstændigt og identificere og løse nye opgaver og udfordringer løbende.
  • Du er interesseret i nye måder at gøre tingene på og at tilegne dig ny viden.
  • Du trives i en lille organisation under stor vækst, hvor vi konstant forsøger at hjælpe hinanden med at gøre tingene bedre.
  • Du er tryg ved at skulle være SANAs ansigt udadtil under behandlingerne.
  • Du har gode kommunikative evner og kan tale med mange forskellige typer patienter.
  • Din uddannelsesmæssige baggrund er sygeplejerske, humanfysiolog eller fysioterapeut.

Dit arbejde

Din primære arbejdsopgave vil være behandling af patienter med SANA Hypoxisk Terapi og opgaver relateret til dette. Din primære dagligdag vil derfor være i mødet med patienten, hvor du vil skulle hjælpe og behandle dem. Du vil naturligvis få grundig oplæring og løbende supervision. Derudover kan der, afhængig af kompetencer, kunne være mindre administrative opgaver relateret til klinikkens drift og udvikling.

Arbejdstiden vil være varierende i løbet af ugens dage aftales individuelt. Der må forventes dage med senere mødetid, hvor der behandles til kl. 18 eller evt. senere. Stillingen kan tilrettelægges på mellem 30 og 37 timer om ugen afhængig af aftale.

Det primære arbejdssted vil være SANA - CPH, Vordingborggade 89, 2100 København Ø, men efter aftale kan behandlerfunktioner også forekomme i andre af SANAs klinikker.

Løn efter aftale.

Se mere om hvem vi er på www.sana-hypoxi.dk, www.sana-performance.dk eller kontakt os hvis du har spørgsmål.

Vi ønsker at ansætte den rigtige person med start senest den 1. juni, så ansættelsesfristen er snarest.

Ansøgning samt CV sendes via knappen "Ansøg" her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Casper Bindzus Foldager
Speciallæge, ph.d.
Adm. direktør
SANA

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.