Lægerne Venø Bugten
Struer

Konsultationssygeplejerske

Lægerne Venø Bugten søger pr. 1. juni, juli eller august 2024 et praksis-personale a 28-32 timer/uge efter aftale.

Vi er et lille passioneret team bestående af én fast læge, én uddannelseslæge 3 sygeplejersker og 1 sygeplejestuderende.

Vi gør os umage for at for at yde en god person-nær service med høj faglighed. Vi forsøger at møde patienterne med venlighed, tillid og respekt.

Som Konsultationssygeplejerske hos os vil du få en bred vifte af funktioner der tidsmæssigt er ligeligt fordelt imellem:

1. Selvstændige konsultationer (ca. 2 dage/uge). Dette er dels udgående funktioner til patientens eget hjem og specialiseret sygepleje til kronisk syge ex. Diabetes og KOL. Særligt vil du også få funktioner indenfor kronisk smertebehandling og funktionel sygdom. Herudover vil du få sundhedsfremmende opgaver som ex. Graviditets- eller børneundersøgelse. Det forventes ikke, at du allerede kender til opgaverne, hvor du løbende vil modtage undervisning både internt og eksterne kurser. Oplæring vil foregå i et tæt læge-superviseret samarbejde. Det er derfor vigtigt, at du ikke er bange for at stille spørgsmål og trives i en konstant læringssituation.

2. Telefonvisitation (evt. som IT-hjemmearbejdsplads 2 dage/uge). I vores klinik er telefonvisitationen en vigtig funktion, hvor patientens formål uddybes, så vi kan vurdere hastegraden og uddelegere opgaven til rette personale.

Hverdagen i almen praksis er ofte tempofyldt og kræver omstillingsparathed. Det er derfor vigtigt, at du trives i et arbejdsmiljø med hurtigt skiftende arbejdsopgaver, som skal prioriteres.

Du skal være uddannet sygeplejerske, jordemor, farmakonom eller fysioterapeut. Det er en fordel med erfaring fra almen praksis. Det forventes, at du har minimum 2 års erfaring fra en sygehusafdeling.

Da vi skal udvikle os til at være et stærkt team, hvor vi kan supplere og støtte hinanden, så ser vi gerne, at din ansøgning indeholder en tydelig fortælling om, hvordan du er som person, og hvordan du i din tilgang til det daglige arbejde bidrager til, at vi som team og lægehus fungerer som en enhed, både for kollegaer og patienter. Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø og mulighed for læring og udvikling.

Ansøgning med CV og referencer sendes via ansøgningsknappen nedenfor. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Løn er efter overenskomst ved PLA-sygeplejerske i almen praksis.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.