Esrum Kost- & Friskole
Græsted

Fysik- og kemilærer søges

Ønsker du et meningsfyldt job med at undervise børn og unge med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Vil du som lærer være med til at skabe livsduelige børn og unge med mod på tilværelsen, i samarbejde med et fagligt kompetent hold kolleger, så leder Esrum Kost- & Friskole efter dig.

Esrum Kost- & Friskole er både en dagskole og et socialpædagogisk døgntilbud. Vi har plads til omkring 50 elever og vores målgrupper er børn og unge i udskolingen. Det vil sige elever fra 11 til 18 år. Vi har 26 kostpladser og 25 dagelevpladser. Vores elever er overvejende normalt begavede og kommer til skolen med forskellige faglige og sociale udfordringer så som skoleværing, mobning og forskellige familiemæssige problemstillinger. De profiterer af skolens lille, trygge miljø med plads til den enkelte, hvor der er tid og ressourcer til, at alle bliver set og hørt. Kostskolen er beliggende i naturskønt område i Nordsjælland med både skov og sø omkring sig, som vi ynder at inddrage i dagligdagen. Kostskolen fremstår æstetisk og tilbyder gode skole-, bolig- og fritidsfaciliteter, og er præget af en tæt personalegruppe, der sammen løfter og udvikler kerneopgaven omkring et skole- og botilbud. Vi arbejder målrettet med at skabe et trygt miljø, der tilgodeser den enkelte elevs potentialer, udfordringer og trivsel.

Som lærer skal du være med til at skabe et undervisningsmiljø hvor støtte/omsorg, struktur og tydelighed, faglighed er nogle af nøgleelementerne. Du forventes at have et ressourceorienteret syn på eleverne og kan skabe den tryghed og forudsigelighed, der kræves for at skabe udvikling for eleverne. Du have skal lyst til at indgå i et tæt samarbejde både med de øvrige lærere og pædagoger. Vi søger først og fremmest en fysik-/kemilærer men også andre fag hører vi gerne nærmere omkring. Du skal være indstillet og have lyst til at arbejde på tværs af vores tilbud.

Du vil i dit daglige arbejde som lærer i skolen indgå i tætte teams og med mulighed for en klasselærer rolle. Klasselæreren er en gennemgående person, eleven kan støtte sig til og klasselæreren står også for skole/hjem samarbejdet. Klasselæreren er også med på møder mellem elev, forældre og kommune.

Vi forestiller os at du er:

  • En uddannet lærer med linjefag i fysik/kemi og har stor lyst og evne til at arbejde med børn og unge, med særlige behov
  • En medarbejder der kan indgå i et tæt samarbejde med de øvrige pædagoger, lærere og ledelse
  • En medarbejder der kan skabe forudsigelighed og læringslyst for eleverne
  • En medarbejder der er fagligt velfunderet, idérig og tydelig, reflekterende og handlekraftig
  • En medarbejder der møder elever, forældre og samarbejdspartnere på en åben og respektfuld måde
  • En medarbejder der kan indgå i alle aspekter skolens arbejde og føre til prøve
  • En medarbejder der har engagement og evner selvrefleksion, og som er interesseret i at udvikle sig fagligt og personligt
  • En medarbejder der behersker dokumentation og formår at formulere sig fagligt og sagligt
  • En medarbejder der kan være i samspil med flere fagligheder, sætte tydelige og målbare mål for den enkelte elev, og samarbejde omkring mål i handleplanen
  • En medarbejder med viden om low arousal

Disse ønsker forventer vi ikke at nogen kan opfylde til fulde, men kan du genkende dig selv i noget af beskrivelsen, så hører vi meget gerne fra dig.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst for lærere ved de frie grundskoler. Der må påregnes aften-arrangementer og en lejrskole årligt.

Stillingen er til besættelse den 1-8-2024.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 8. maj 2024, kl. 12.00. Ansøgning med CV og foto skal sendes til konstitueret skoleleder, John Rønnenfeldt på je@esrumkostskole.dk, mærket ”Ansøgning fysiklærer”.

Der afholdes ansættelsessamtaler onsdag den 15. maj 2024 mellem kl. 15 og 17.

Der er gode offentlige transportforbindelser til skolen fra Helsingør og Hillerød.

Hvis du har lyst til at læse mere om vores skole, kan du besøge vores hjemmeside på www.esrumkostskole.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.