Vestegnens Privatskole
Taastrup

Vestegnens Privatskole søger en dygtig og engageret matematik- og naturfagslærer

Vi søger en ny lærer til at blive en del af vores dejlige skole. Vi har et stærkt kollegialt fællesskab, som giver gode muligheder for at sætte sit eget præg på undervisningen og skolen.

Vi søger en dygtig lærer til vores udskolingsteam, der kan undervise en 8. klasse og en 9. klasse i følgende fag:

  • Matematik
  • Fysik/kemi
  • Biologi
  • Geografi

Du vil blive en del af vores udskoling og derfor vil dit fokus naturligvis ligge på de store klasser. Vi har delehold i alle fysik/kemi-timerne. Det betyder, at du vil skulle undervise hold af maksimalt 12 elever af gangen i fysik/kemi, når der arbejdes i fysik-lokalet.

Vestegnens Privatskole blev oprettet i 1980. Vi er 32 ansatte hvoraf 21 er lærere. Der er 310 elever på skolen fra 0. til 9. klasse. Vi har et spor fra 0. til 5. klasse og to spor fra 7. til 9. På vores skole er vi meget optaget af at eleverne bliver fagligt dygtige og kompetente livsduelige personer. Vi har bl.a. terminsprøver i både 7., 8. og 9. klasse, vi tager på lejrskole med alle klasser hvert år og vi har mange ture ud af huset. Blandt vores mange ture og traditioner har vi eksempelvis vores årlige kulturtur, hvor alle elever oplever et teaterstykke, en ballet eller en opera.

Vi har ikke krav om tilstedeværelse ud over de møder og aktiviteter som er på skolen. Til gengæld har vi frihed under ansvar og pligt til at være til rådighed for nødvendige mødeafholdelse mv. Du vil opleve, at dine kollegaer er hjælpsomme og nysgerrige. Ledelsen er en del af skolens dagligdag og nem at få fat i. I fællesskab løser vi hverdagens mange udfordringer. Vi arbejder sammen og vi griner sammen.

Vi betragter os selv som en almindelig skole, for almindelige mennesker, der ønsker sig en skolegang hvor faglighed og dannelse er i højsædet. Vores børnesyn er inkluderende. Vi er en UNICEF rettighedsskole og vi ser elevernes viden om børns rettigheder, som en del af deres dannelse.

Vestegnens Privatskole tilbyder løn- og ansættelsesvilkår jf. Fællesoverenskomsten mellem LC og Finansministeriet. Interesserede ansøgere opfordres til at kontakte skoleleder Brian Heim på telefon 31228899. Yderligere oplysninger om skolen på www.vestegnens-privatskole.dk . Interesserede ansøgere er meget velkomne til at ringe og aftale et besøg på skolen. Man kan også kontakte skoleleder direkte på mail bh@vestegnens-privatskole.dk

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2024

Vi holder ansættelsessamtaler løbende. Søg derfor stillingen hurtigst mulig.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.