Ingwersen A/S
Taastrup

Fødevarespecialist for kvalitet, sikkerhed, bæredygtighed og innovation

Som Fødevarespecialist vil du indtage en central position, hvor du vil arbejde med kvalitet, HACCP, bæredygtighed og innovation. Rollen kræver innovativ tænkning, strukturerede arbejdsgange og stor grad af tværfagligt samarbejde i organisationen og værdikæden.

Opgaver:

Dine primære arbejdsopgaver vil omhandle kvalitet, HACCP, bæredygtighed og sikring af daglige kontroller. Du vil arbejde i et team, som består af forskellige afdelinger, der alle har et fælles ansvar for at sikre samhørighed på tværs i organisationen. Du har ansvaret for fødevaresikkerheden.

Din rolle indebærer en forståelse og anvendelse af bæredygtighedsprincipper i hele værdikæden, fra råvareudvælgelse til færdige produkter. Du vil i samarbejde med dine kollegaer, være ansvarlig for at identificere og implementere løsninger, der forbedrer udnyttelsen af restprodukter, og samtidig sikre, at alle processer og produkter overholder de højeste standarder for fødevaresikkerhed.

Du får stor fleksibilitet i din planlægning af arbejdet, og frihed under ansvar er en ting vi går meget op i. Arbejdet udføres sædvanligvis inden for almindelig kontortid.

Vi ser denne stilling som en mulighed for betydelig professionel vækst og udvikling. Stillingen giver mulighed for at forme og påvirke vores langsigtede strategi inden for fødevaresikkerhed, bæredygtighed og innovation i fødevarebranchen.

Om dig:

Relevant teoretisk uddannelse inden for fødevaresikkerhed er et krav ligesom at kendskab til fødevarelovgivningen også er forventet. Erfaringer fra lignende job er en fordel.

Du formidler faglig viden tilpasset modtageren, og kan formulere dig hurtigt og præcist. Du kan desuden se dig selv som autoritet i firmaets interesse.

Vi lægger vægt på, at du har lyst til at udvikle din faglige viden og kan sætte dig ind i organisationens dagligdag og processer.

Du vil arbejde i e-Smiley, Business Central og Power BI. Oplæring i dette, sker ved arbejdets opstart.

Fødevaresikkerhed og overholdelse af HACCP:

  • Ansvarlig for møder og kontroller med fødevarestyrelsen
  • Sikre, at alle produkter og processer overholder gældende lovgivning inden for fødevaresikkerhed.
  • Overvåge og evaluere processer for at identificere og minimere risici.
  • Udvikle og implementere forbedringer i fødevaresikkerhedsprocedurer.
  • Ansvarlig for løbende rapportering og dokumentation til fødevarestyrelsen i forhold til økologiske standarder og certificeringer.

Innovation og udvikling af råvarer:

  • Identificere og implementere innovative løsninger til optimering af råvareudnyttelse, herunder effektiv anvendelse af restprodukter.
  • Forbedre varemodtagelsen for at sikre bedst mulig kvalitet.
  • Samarbejde med leverandører og interne teams for at sikre bæredygtig sourcing af råvarer samt indsamling af relevant dokumentation.

Løn og ansættelsesvilkår:

Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer hvor arbejdstiderne primært vil være på hverdage inden for tidsrummet kl. 07-16.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, med følgende elementer:

  • God grundløn
  • Pensions- og sundhedsordning med mulighed for behandling hos kiropraktor og fysioterapeut
  • Internationalt arbejdsmiljø
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling

Vi glæder os til at høre fra dig. Samtaler vil blive holdt løbende, og derfor håber vi på at høre fra dig snarest muligt og senest d. 15. maj 2024.

Opstart vil være hurtigst muligt. Kandidater vurderes løbende.

Send din ansøgning til Thomas Vixø på tv@ingwersen.dk

Kontaktperson oplysninger:

Navn: Thomas VIxø
Tlf.: 43 14 15 30
Adresse: Hørskætten 30, 2630 Taastrup
Ansøgningsfrist: 15. maj 2024


Vores historie

Et fåtal af frugter og grøntsager som agurker, æbler og gulerødder var alt, hvad Jens Johan Ingwersens bedsteforældre solgte, da de åbnede Ingwersen i 1904. Forretningen åbnede på den populære handelsgade Allégade på Frederiksberg. Grønthandleren blev hurtigt en populær forretning, som de lokale ihærdigt brugte, når de skulle handle ind. Forretningen voksede og sortimentet blev derfor udbygget med nye, anderledes grøntsager og frugter.

I tre generationer går grønthandleren i arv i familien Ingwersen. Da barnebarnet Jens Johan Ingwersen går på pension i 2004, overtager den påskønnede medarbejder Claus Muusfeldt direktørposten.

Hvem er vi i dag?

Meget har ændret sig siden 1904, men vi fastholder en række af de kvaliteter, som virksomheden er grundlagt på. Vi er fortsat en familievirksomhed. I dag er det Casper Muusfeldt, Claus Muusfeldts søn, som sidder for bordenden. Derudover er Helle Muusfeldt, Claus Muusfeldts kone, i bestyrelsen og arbejder med løn og HR.

Vores viden og erfaring om frugt- og grøntsager er gået i arv siden 1904. Men selvom vi har over 100 års erfaring, så fortsætter vi med at dygtiggøre os, fordi vi ved, at vi aldrig er færdige med at lære og udvikle os.

Vores råvareideologi

I dag fokuserer vi i høj grad på danske, lokale og økologiske råvarer. Små landmænd som blandt andet Søren Wiuff og Esromgaard, har enestående råvarer, som bliver plukket, smagt og udviklet til jer. Vores mange års erfaring har også gjort os kompromisløse, fordi vi ved, hvad god kvalitet er. Derfor samarbejder vi med en lang række danske gårde, der skræddersyer og tilpasser jeres særlige behov.

Vi gør en stor indsats for at købe danske råvarer, men vi fokuserer også på kvalitet og smag, og derfor kan du også købe spanske appelsiner, svenske rodfrugter, italienske salater og franske radiser hos Ingwersen. Eksotiske frugter og grøntsager fra verdens afkroge indgår i vores sortiment, fordi vi gerne vil tilbyde jer et bredt udvalg af varer og tilfredsstille alle jeres behov.

I kontrast til da Ingwersen åbnede i 1904, så har vi i dag et kæmpe sortiment af frugter og grøntsager. I vores haller i Taastrup har vi 3000 kvm2 med frugter og grøntsager fra hele verden. Vi importerer grøntsager og frugter, nødder, vanilje, chokolade og krydderier. Vi har smagt os igennem tonsvis af råvarer, så vi kan tilbyde det aller bedste til jer.

Medarbejdere og service

I 1904 var Ingwersen en lille grønthandler med få medarbejdere. I dag er vi mange medarbejdere, der dagligt sørger for at tilfredsstille jeres unikke behov. Vi ved, at jeres behov spænder bredt - og at tid ofte er en afgørende faktor. Derfor tilbyder vi dag til dag levering til alle vores kunder. Afgørende for os er, at I ved, at vi prioriterer at være fleksible, og at vi er villige til gøre, hvad der skal til for at løse alle slags udfordringer.

Vi er kendt i branchen for at være dem, som man skal gå til, når tiden er knap og udfordringerne store. Og det er vi, fordi vi sørger for at gøre, hvad der skal til for at imødekomme jeres individuelle behov.