Kullegaard A/S
Holbæk

Er du vores nye brandrådgiver?

I Kullegaard søger vi altid at styrke og udvikle vores kompetencer, så vi sikrer, at de mennesker, vi bygger og designer for, oplever en tryg proces og et sikkert byggeri. Vi søger derfor en brandrådgiver, der ønsker at indgå i vores professionelle og dynamiske rådgivningsteam på ca. 30 gode kollegaer med base i Holbæk. På kontoret møder du en social og uformel stemning i et fladt hierarki med plads til at blive hørt og gøre en forskel. Du kommer til at indgå i en fleksibel organisation med fokus på faglig udvikling og trivsel i hverdagen. Af samme grund arbejder vi med fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra i løbet af ugen.

Er du certificeret brandrådgiver eller synes du, at brandrådgivning er et superinteressant kompetencefelt, du gerne vil specialisere dig inden for? Lige nu søger vi en ny kollega til vores specialistteam inden for brandsikring, som skal være med til at fortsætte vores positive udvikling inden for området. Vi leder efter dig, der er interesseret i at arbejde med brandrådgivning i et kreativt miljø hos vores arkitektvirksomhed i Holbæk.

Som brandrådgiver hos Kullegaard kommer du til at indgå i vores team af 5 brandrådgivere, hvor der er rig mulighed for faglig sparring under hele forløbet. Du kommer til at løse brandopgaver på tværs af vores projekter i samarbejde med dine kollegaer. Og når du er klar til det, vil du også komme til at løse selvstændige brandopgaver for vores kunder og samarbejdspartnere.

I Kullegaard har vi altid haft brand som en naturlig del af vores rådgivning, så du kommer til at arbejde ud fra et solidt fundament af viden og erfaring. Dine opgaver vil spænde bredt med både interne komplekse opgaver inden for pharma og store erhvervsbyggerier til både offentlige og private boligsager. Der vil desuden være mulighed for at arbejde med andre dele af dit fag i varierende omfang.

Om os

Kullegaard er en formålsdrevet virksomhed, hvor vi i fællesskab udvikler langtidsholdbare projekter, der gør en forskel for de mennesker, der hver dag færdes i og omkring de rum, vi skaber sammen. Det gør vi gennem åbenhed og empati i alle aspekter af et samarbejde.

Vi prioriterer medarbejdernes trivsel højt, og du vil opleve en nær og åben kontakt med både din nærmeste leder og dine kollegaer. I Kullegaard udarbejdes også APV- og trivselsmålinger fra et eksternt bureau, og vi er stolte af at score høje point på trivslen. Vi tilbyder sundhedsforsikring, frokost- og frugtordning samt motionsordning, hvor vi giver tilskud til fitness-abonnementer el.lign. Vi tager desuden jævnligt et slag bordtennis og ruller gerne bar-vognen ud sidst på fredagen for at runde ugen af i en hyggelig og afslappet stemning.

Om dig

Du er enten allerede certificeret brandrådgiver, eller også har du minimum 2 års erfaring med opgaver inden for brandsikring. I dagligdagen forventer vi, at du tager ansvar og deltager aktivt med din erfaring i løsningen af de konkrete opgaver. Du sparrer og videndeler med dine kollegaer, så I sammen skaber resultaterne. Vores succes ligger i projekterne, og du får en central rolle på vejen med dem.

Det praktiske

Vi ligger centralt i Holbæk på Ahlgade 17A med en flot udsigt til Holbæk Fjord. Forventer du at tage bilen på arbejde, er det er heldigvis let at parkere gratis ganske tæt på. Tager du toget, er der kun 5 min. gang fra Holbæk Station.

Er stillingen noget for dig, så send os dit CV og eventuelle ansøgning til karriere@kullegaard.dk, mærket “Brandrådgiver” og dit navn. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kasper Kullegaard på kk@kullegaard.dk eller på telefon 22 75 54 13. Du kan forvente løn og pension efter kvalifikationer og den gældende overenskomst.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjemmeside
LinkedIn
Instagram