AquaGreen ApS
Roskilde

Servicetekniker

Vi er en cleantech-virksomhed, der udvikler, designer og sælger anlæg til tørring og pyrolysering af biomasse. Vi er verdensførende inden for vores område og forventer kraftig vækst de næste år. ”Vores løsninger er banebrydende og har potentiale til at gøre en kæmpe forskel og bidrage til at skabe en renere og mere bæredygtig verden – bl.a. vha. kulstoflagring i jorden, recirkulation af næringsstoffer og nedbrydning af miljøskadelige stoffer”.

Vil du være en del af en spændende udvikling, som skal forbedre både klimaet, miljøet, give værdi til vores kunder og samtidig udvikle vores forretning – så er muligheden her nu!

Vi er i gang med at udbygge vores organisation til vores vækstrejse og søger en servicetekniker til service hos vores kunder i ind- og udland. Du vil blive ansvarlig for service, vedligehold, fejlsøgning og reparation af anlæg, samtidig med at du vil være med til at supportere kunder og kollegaer med viden fra kørende anlæg.

Som servicetekniker vil du indgå i et dedikeret team, og du får en nøglerolle i support til kunder og kollegaer. Du får ansvaret for service og vedligehold af anlæg, når de er sat i drift. I perioder med færre serviceopgaver vil du indgå i vores opgaver fra kontoret i Roskilde.

Vigtigt er, at du med din faglighed og erfaring sikrer fremdrift i opgaverne, samtidig med at du har fokus på både service, sikkerhed og kvalitet. Du bliver ansvarlig for egne opgaver og vil indgå i et tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer i virksomheden.

Arbejdsopgaver

  • Service, vedligeholdelse, fejlsøgning og reparation af anlæg
  • Varetage overvågning og dataanalyse, som kan understøtte oppetid og servicering af kørende anlæg
  • Planlægge servicering af anlæg sammen med resten af teamet
  • Samle op på information under vedligeholdelsesopgaver som kan bidrage til forbedringer af anlægget
  • Give input på kritiske reservedele, så længere driftstop undgås
  • Bidrage i opbygningen af et vedligeholdelsessystem
  • Kan understøtte uddannelse og træning af kunder
  • Sikre at aftalt kvalitet af udført arbejde leveres

Faglige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er uddannet elektriker, industrielektriker, montør, automatikmekaniker, mekaniker eller lign. eller har anden relevant teknisk uddannelse.

Vi forventer, at du har erfaring med service og vedligehold af produktionsmaskiner og/eller industrianlæg. Måske arbejder du i dag i en lignede stilling, men savner udfordringer, eller måske er du reparatør i en erhvervsvirksomhed, men savner variation i hverdagen.

Vigtigst er, at du er brænder for dit fag og ønsker at arbejde i en virksomhed med spændende projekter, der vægter respekt, tillid og høj faglighed.

Personlige kvalifikationer

Du er selvstændig, kundeorienteret, kvalitetsbevidst og trives med ansvar for egne opgaver. Dertil er du vedholdende og har altid fokus på at løse dine opgaver på bedst mulig vis og med høj fokus på sikkerhed – lige meget om du arbejder alene eller i teams.

Som type trives du i en uformel organisation, hvor både aktivitetsniveauet og humøret er højt. Du bidrager til den gode stemning, og betragter hjælpsomhed i teamet som en selvfølge.

Arbejdssted

Roskilde, Risø.

Tiltrædelse

Snarest.

For yderligere information

Send din ansøgning via knappen "Ansøg".

Er du interesseret i at høre mere om denne stilling, kan du kontakte Service og Operations Manager Henrik Lisbjerg på tlf. 21 68 82 53.

AquaGreen opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen uanset køn, alder, etnicitet og lignende.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.