Fonden Koloni
Ugerløse

Koloni søger pædagogisk aktivitetsmedarbejder

Aflastningstilbuddet Koloni søger medarbejder til vores afdeling for børn med forskellige udfordringer. Vi har unge med Downs syndrom og unge med Autisme – alle med nedsat sprog.

Vi tilstræber, at man hygger sig på Koloni. At man behandler hinanden ordentligt, og at man er gode venner. Vi er aktive og vægter motion højt, og vi spiser sundt – for det meste. Vi er også kreative, legende, sjove og en smule småskøre.

Vi synes, det er vigtigt, at man har det rart på Koloni, og at man har respekt for hinanden og egne grænser.

Vi søger en medarbejder der :

  • Er aktiv og kreativ.
  • Er god til at motivere til – og igangsætte aktiviteter.
  • Er selvstændig, men samtid god til at fungere i et team.
  • Kan se sig selv i samspil med en børnegruppe, som har særlige og individuelle behov og interesserer sig for unge mennesker med særlige problemstillinger.
  • Har et godt og smittende humør.
  • Har kørekort.

Du indgår i et tæt pædagogisk samarbejde med 2 voksne om 9 dejlige børn/unge i alderen 11-22 år.

Det er ikke en nødvendighed, at du har erfaring med at arbejde med unge med Downs syndrom og Autisme, men vi forventer, at du har hjertet på det rette sted.

Stillingen er deltid, og arbejdstiden ligger hver tirsdag fra 15.30 til onsdag morgen kl. 7.15 samt en weekend om måneden, hvor du møder ind fredag kl.15.30 til 21.30., lørdag kl. 8.30 til 21.30 og søndag fra kl. 8.30 til 14.00. Desuden 2 feriekolonier af 10 dages varighed, en vinter og en sommer.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, kan du læse mere om os på www.koloni.dk og/eller kontakte afdelingsleder May Stegmann på 41 95 18 54.

Ansættelse efter aftale.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.