WeCare Sjælland
Skovlunde

Aflaster med spil-interesse for Roblox og andre spil søges til pige med autisme

Aflastningen vil foregå i familiens hjem. Der er tale om en familie på 5 bestående af far, mor og 3 piger på 9, 6 år og 2 år.

Vi søger endnu en aflaster til vores stærke team af aflastere. Jobbet, som er med tiltrædelse snarest muligt, er hovedsageligt som aflaster for familiens store pige, som har infantil autisme og svær ADHD.

Om pigen

Pigen er generelt en glad og kærlig pige. Hun elsker at spille Roblox, spille SIMS, gå i svømmehallen, hoppe i trampolin, optage film og se YouTube.

Hun er kognitivt velfungerende, men lever en del i sin egen verden. Hendes manglende konsekvensberegning gør derfor, at det er vigtigt altid at være på forkant.

Pigen er behovs- og impulsstyret og er i hverdagen i et 1:1 tilbud på specialskole i få timer om ugen og kræver for det meste konstant opsyn. Pigen skal have hjælp til at regulere sig selv for at minimere uhensigtsmæssig adfærd (nedsmeltninger/vredesudbrud og selvskade).

Mor er hjemmegående og vil derfor være i hjemmet, både i forhold til sparring og oplæring. Derudover vil der være mulighed for telefonisk kontakt til WeCare Sjællands faglige leder 24/7.

Om dig

Du elsker at spille - måske endda Roblox og har meget gerne erfaring med at udvikle/programmere og lyst til at lære fra dig.

Du har måske erfaring med at arbejde med børn eller unge med autisme/ADHD, men du har i hvert fald mod på at lære området at kende. Du er positiv og rolig af sind, men indeholder også gerne et naturligt legebarn. Du møder mennesker åbent og har lyst til ydmygt at lære pigen og hendes små signaler at kende.

Du hviler godt i dig selv og kan let tilpasse dig en familie, som ikke er helt som alle andre. Du er kreativ og elsker udfordringen og tør at kaste dig ud i nye ting. Du er god til at tage initiativ og kan se dig selv i mange forskellige roller i samme hjem. Det vil sige at du også vil skulle hjælpe til med dagligdagsopgaver.

Om jobbet

Jobbet er på ca. 4 timer om ugen og ligger torsdage fra ca. 13-17. Lønnen er på 230 kr. i timen. Efter sommerferien vil flere dage komme i spil og du vil kunne forvente 4-12 timer om ugen i hverdagene.

For det meste består aflastningen i at spille/være sammen med pigen afstemt efter hendes dagsform. Alt afhængig af pigens dagsform vil du også indimellem hente/aktivere lillesøstre eller ordne forskellige huslige opgaver. Du kommer tæt på alle i familien, og det er derfor vigtigt, at der er god og tryg kemi og kommunikation begge veje.

Derudover vil du altid have mulighed for at være i dialog med WeCares faglige leder, så du kan få sparring på problemstillinger, der måtte opstå.

Familien bor i Skovlunde Syd i et stort hus med have. De er en parfume- og røgfri familie og foretrækker, at du er det samme. Du ansættes af WeCare Sjælland som timeaflaster, men alt daglig kommunikation foregår direkte med familien. Du vil få stillet mobiltelefon til rådighed, da denne vil være en stor del af opgaveløsningen.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.