Öxneholm A/S
Roskilde

Levnedsmiddeltekniker/fødevareteknolog til egenkontrol

Om jobbet:

Som en af branchens førende specialister i kødproduktion er overholdelse af lovgivningen af afgørende betydning.

Vi søger en dygtig og energisk levnedsmiddeltekniker (eller tilsvarende) til en nøgleposition i vores team. Arbejdstiden vil primært være mandag til fredag kl. 06-14, men vi er fleksible og åbne for deltidsansættelse.

Den rette kandidat vil få ansvaret for vores egenkontrolprogram og vil arbejde selvstændigt med direkte reference til vores fabrikschef. Vores team består af erfarne fagfolk, og du vil blive en del af et spændende arbejdsmiljø i en familieejet virksomhed.

Hvem er du?

Vi leder efter en kandidat med en uddannelse som levnedsmiddeltekniker, fødevareteknolog eller beslægtet felt samt relevant erfaring. Du skal kunne give professionel rådgivning og vejledning og være i stand til at repræsentere virksomheden under kontrolbesøg.

Omhyggelighed og struktur i arbejdet er afgørende, ligesom nøjagtige beregninger og korrekt dokumentation er vigtige for os. Du trives med selvstændigt arbejde, har et skarpt øje for detaljer og fremragende samarbejdsevner, da et effektivt samarbejde på tværs af vores afdelinger er afgørende for vores succes.

Du er pålidelig, har et positivt sind og er motiveret til at udvikle vores eksisterende egenkontrolprogram med nye ideer og initiativer.

Arbejdsopgaver:

  • Egenkontrol og kvalitetssikring
  • Kontrol af økoregnskab
  • Vedligeholdelse og udvikling af vores egenkontrol- og kvalitetssikringsprogram
  • Udarbejdelse af recepter og etiketter, samt beregning af næringsindhold
  • Dialog med Fødevarestyrelsen
  • Støtte til vores salgsafdeling, kunder og produktion angående gældende lovgivning
  • Ad hoc hjælp med pakning af varer i vores ekspedition

Kvalifikationer:

  • Relevant uddannelse inden for fødevarer
  • Meget gerne kendskab til kød og kødudskæringer
  • Erfaring fra tidligere opgaver med egenkontrol
  • Kendskab til Fødevarestyrelsen

Sådan er det at arbejde hos Öxneholm:

Når du arbejder hos Öxneholm A/S kan du forvente at blive en del af en spændende virksomhed, hvor der altid er fart over feltet. Vi har desuden et stort fokus på trivsel. Det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere fungerer og trives. Vi tilstræber altid at have et godt fysisk, psykisk og sundt arbejdsmiljø for alle medarbejdere, uanset hvor man er placeret i organisationen

Öxneholm har en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og intern kommunikation bliver fx nemt klart gennem vores medarbejderapp. Her får du både nyheder, finder vejledninger og svar på spørgsmål, samt har mulighed for at dele din hverdag med dine kollegaer på tværs af afdelingerne.

Derudover kan du se frem til:

  • Arbejdstid mandag til fredag kl. 06-14
  • Løn efter kvalifikationer
  • Gode personaleforhold
  • Kommende frokostordning
  • Pensionsordning
  • Sundhedsforsikring

Hvem er vi?

Öxneholm A/S er en velrenommeret og familieejet fødevarevirksomhed med mere end 50 års erfaring i branchen. Vi leverer dagligt kvalitetskød til mange forskellige aktører, lige fra Danmarks bedste restauranter til landets mest livlige kantiner, og du har garanteret smagt vores kød på nogle af dine yndlingsspisesteder. Vi snobber hverken op eller ned, men finder lige præcis det kød der skal til i en given lejlighed.

Vi er ca. 70 passionerede kollegaer fordelt på produktion, ekspedition, distribution og administration, så vi er en stor og alsidig flok. Vi er fagfolk, der ved hvad vi taler om og vi ved samtidig, at uden hinanden kommer vi ikke langt, så vi har stor respekt afdelingerne imellem.

Vi går højt op i kvaliteten af vores håndværk og vi stræber altid efter at tilpasse os den enkelte kundes behov og ønsker. Men ud over at kvaliteten selvfølgelig skal være i orden, så har vi også et stort fokus på bæredygtighed og at opføre os ansvarligt. Vi gør tingene ordentligt og vi arbejder konstant på at reducere vores klimamæssige fodaftryk. Vi stræber nemlig efter at være frontløber på den grønne omstilling i vores branche.

Vi er stolte af vores virksomhed, vores produkter og vores bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Vi bor i Roskilde, men har hele verden i vores udsyn. Besøg www.oxneholm.dk for mere information om vores arbejde.

Er vi din nye arbejdsplads?

Kunne dette være noget for dig, så send dit CV og ansøgning til job@oxneholm.dk. Vi læser løbende ansøgninger og ansætter når vi finder den rigtige kandidat – vent derfor ikke med at sende din ansøgning.