PreMed A/S

Fremtidens ambulancereddere!

Drømmer du om at blive en del af en arbejdsplads med et stærkt sammenhold, en uformel tone og kort vej til ledelsen? Så har vi måske dit næste job.

Om os

PreMed leverer præhospitale ydelser i Region Nordjylland. Vi er en mindre organisation med højt til loftet og en kultur, der er baseret på faglighed, ansvar, inddragelse og rum til kreativitet. Vores mål er at være en virksomhed, hvor medarbejderne trives, og hvor alle arbejder mod et fælles mål, nemlig at levere præhospitale ydelser af højeste kvalitet. Til at understøtte vores ambitioner har vi brug for flere ambulancereddere.

Om dig

Du udviser en høj grad af professionalisme og yder den bedst mulige service og behandling for alle borgere. Din faglighed, personlighed og lyst til at udvikle dig i jobbet er essentiel. Vi forventer, at du har erfaring med og interesse for at arbejde med mennesker og kan udvise empati. Som person er du handlekraftig, omstillingsparat og struktureret, og du tager ansvar for dine opgaver. Du har også…

  • en godkendt uddannelse som ambulanceassistent, -behandler eller paramediciner.
  • en god fysik, der matcher jobbet.
  • en ren børneattest og en straffeattest forenelig med jobbet som ambulanceredder.
  • kørekort kat. B + C.
  • en bred almen viden.

Om dine opgaver

Du kommer til at arbejde tæt sammen med en kollega på ambulancen og udfører på hver vagt et vigtigt stykke præhospitalt arbejde. Du skaber overblik, tryghed og ro i til tider pressede situationer og sikrer, i samarbejde med din kollega, den bedst mulige håndtering og behandling af borgerne.

I jobbet møder du dagligt mange typer mennesker, og ingen dage er ens, hvilket giver en afvekslende og spændende hverdag, hvor kommunikation og sociale kompetencer er vigtige elementer.

Du har desuden en meget vigtig opgave i forhold til at holde dig opdateret på retningslinjer, instrukser og dokumentation af driftsforhold, ligesom du deltager i den daglige drift og vedligeholdelse af køretøjer og baser.

I en mindre og relativt ny organisation, der brænder for faglighed og udvikling får vi brug for mange forskellige kompetencer og profiler, så dine erfaringer og dine interesser vil også sætte retning for, hvilke opgaver du kommer til at varetage. Du vil komme til at arbejde i en organisation, hvor både medarbejdere og ledelse bidrager til udvikling og kvalitet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at samarbejde bredt og er nysgerrig på andres faglighed.

Yderligere oplysninger

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst og lokalaftale mellem PreMed og 3f.

Hvis du har spørgsmål til vores ledige stillinger, er du meget velkommen til at henvende dig til:

Allan Sørensen, Driftchef ambulance. E-mail: as@premed.dk. Mobil: 4412 3101.

Du kan også læse mere om PreMed på http://www.premed.dk.

Sådan søger du

Ansøgningen sendes via ambulancejob@premed.dk.

Husk at vedhæfte

  • Dokumentation for kørekort (for- og bagside).
  • Kort CV.
  • Svendebrev.
  • Dokumentation for øvrig godkendt uddannelse (BH/PM) eller sundhedsfaglig autorisation (eller evt. anerkendelse fra Sundhedsstyrelsen / Styrelsen for Patientsikkerhed på dispensation til at virke på behandler- eller paramedicinerniveau).

Ansøgningsfristen er 1. juni 2024, samtaler afvikles løbende. Opstart efter aftale.