O.L. Seals A/S
Helsinge

Håndværker til Vedligehold – Bliv en Del af O.L. Seals' Fremtid

Hos O.L. Seals i Helsinge er vi stolte af vores faglige ekspertise inden for produktion. Vores motto er "Right first time", og med vores ambitiøse 2027-strategi søger vi nu en dygtig og alsidig håndværker, der ønsker at blive en del af vores rejse. Som en nøglespiller i at sikre vores stabile produktionsudstyr vil dine opgaver være kritiske for vores fortsatte succes.

Din Rolle hos O.L. Seals:

  • Forbyggende vedligehold: Du vil spille en central rolle i at sikre, at vores produktionsudstyr altid er i topform.
  • Reparation af nedbrud: Din evne til hurtigt at diagnosticere og reparere udstyr vil være afgørende for at minimere driftsstop.
  • Mindre reparationer af udstyr: I tæt samarbejde med teknisk afdeling vil du bidrage til løbende forbedringer af vores maskiner.
  • Mindre reparationer på bygning/lokaler: indvendige ændringer på eksisterende lokaler, lys, vand, varme i samarbejde med tekniskafdeling.

Hvem er du?

Du har en praktisk baggrund og brænder for at arbejde med både hænderne og hovedet. Erfaring inden for vedligehold af produktionsudstyr vægtes højt især indenfor metalbranchen, men vi er åbne for kandidater med forskellige faglige baggrunde. Din opmærksomhed på detaljen og dit systematiske arbejde er, hvad der adskiller dig.

  • Erfaren: Du har solid erfaring med teknisk vedligehold, og du er ikke bange for at tage fat.
  • Detaljeorienteret: Din indsats afspejler en høj standard af kvalitet og ansvarsfølelse.
  • Selvkørende: Du trives med at arbejde selvstændigt og sætter altid driften først.
  • Teamspiller: Samarbejde er nøglen hos O.L. Seals, og du bidrager aktivt til et positivt arbejdsmiljø.

Hvorfor O.L. Seals?

Vi tror på, at arbejdsglæde er afgørende for succes. Hos os bliver du en del af et miljø, hvor kvalitet, ansvarlighed, og engagement ikke bare er buzzwords, men en del af hverdagen. Vi værdsætter initiativ og samarbejde og ser frem til at byde dig velkommen i teamet.

Nogle dage giver du svar, andre dage stiller du spørgsmålene

Hos os får du mulighed for at være med til fortsat at skabe produktion i Danmark – og for at have en finger med i spillet mange steder.

Interesseret?

Er du klar til at sætte dit præg på fremtidens produktion og blive en del af et team, hvor din indsats gør en forskel? Send din ansøgning til os og fortæl, hvorfor du er den rette til at bidrage til vores vision.

Hvis du vil høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte vores PTA Ingeniør og Mold ansvarlige Janus Rasmussen på 3162 3603.

Lyder det som en fed mulighed for dig – og afspejler ovennævnte din erfaring og person, så send os dit CV og en kort beskrivelse af, hvorfor vi vil være gode for hinanden via "Ansøg"-knappen nederst.

Vi glæder os til at høre fra dig


I O.L. Seals designer og producerer vi tætningsløsninger. Vi er bredt anerkendte for vores langvarige partnerskaber, som bygger på bl.a. stor fleksibilitet, høj kvalitet, hurtig levering og et oprigtigt kundefokus.

O.L. Seals er en del af den Schwiziske-koncern Angst+Pfister, der operer ud af Zürich med godt 1400 medarbejdere og salgskontorer fordelt over hele verden.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.