BOVIA
Kolding

Kontorelev – skab din egen karriere hos Bovia!

Banker dit hjerte for enestående serviceoplevelser? Trives du i en dynamisk hverdag, hvor kommunikation med mennesker fra forskellige samfundslag er en naturlig del, og mestrer du det administrative? Så står vi klar til at investere vores ressourcer i at give dig den elevuddannelse, du drømmer om – for vi har store ambitioner med dig.

Karrieremuligheder – valget er dit:

Du har mulighed for at vælge mellem to spændende specialer:

  1. Økonomi: Bliv specialist inden for regnskabsdisciplinen og løs opgaver fra almindeligt bogholderi til budgettering og regnskab – ja, alt derimellem.
  2. Administration: Specialiser dig i den sublime kundeoplevelse, hvor daglig kontakt med kunder, leverandører og kollegaer er i fokus. Løs administrative opgaver hurtigt, præcist og altid med kundetilfredshed for øje.

Om dig:

Vi søger en ambitiøs elev, der brænder for læring og ønsker at blive dygtigere. Vi giver dig redskaberne, og sammen med dit engagement og nysgerrighed former vi din udvikling sammen. Ideelt set er du:

  • God til at kommunikere på dansk og kan begå dig på engelsk.
  • En holdspiller, der opbygger relationer og arbejder på tværs.
  • Besidder et godt humør og kan håndtere pressede situationer med et smil.

Bovia tilbyder:

Vi giver dig en spændende mulighed for at uddanne dig i et miljø, hvor du har stor indflydelse på din egen udvikling og mulighed for at tage initiativ. Her er der korte beslutningsveje, så godt initiativ hurtigt bliver belønnet. Tonen er uformel, og udviklingsmulighederne er mange.

Du kan gøre en forskel på kort tid takket være en grundig introduktion til opgaver, kommunikation og sagsbehandling.

Som kontorelev hos os vil du:

  • Hurtigt kunne gøre en forskel takket være en grundig introduktion til opgaver, kommunikation og sagsbehandling.
  • Have adgang til efteruddannelse for at forberede dig til dine fremtidige mål.
  • Modtage personlig og kompetent sparring fra vores erfarne specialister.
  • Følge en praktikplan, der sikrer en klar retning for dit forløb.
  • Nyde et godt arbejdsmiljø og et tæt samarbejde med dine dygtige kolleger.
  • Deltage i sjove sociale aktiviteter og arrangementer.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, der er i overensstemmelse med HK-overenskomsten, så du kan være sikker på fair og konkurrencedygtig løn.

Du bliver ansat på vores hovedkontor på Engstien 2A i Kolding, men der vil være perioder, hvor du skal arbejde fra vores lokale kontorer i Billund, Vejen og Grindsted. Det er derfor nødvendigt at have et kørekort til personbil.

Hos Bovia går vi ikke bare på arbejde…

… for vi er meget mere end bare en virksomhed. Vi er et fællesskab af gode kolleger, der trives og hjælper hinanden – vi er faktisk lidt som en familie. Dette gør, at vores medarbejdere trives, og vores kunder oplever en imødekommende og kompetent service.

Tiltrædelse: Den 1. august eller 1. september 2024, men dette kan aftales nærmere. Du kan søge stillingen nu, selvom du først færdiggør din uddannelse til sommer.

Interesseret?

Hvis du er klar til at kickstarte din karriere og udforske dine passioner som kontorelev hos os, så send os din ansøgning senest den 30. april 2024! Husk at angive din foretrukne retning og din motivation for at vælge denne vej.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Annette Felby på telefon +45 44 14 52 74.

Vi ser frem til at høre fra dig og være en del af din karriereudvikling!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.