Øland Ventilation A/S
Thorsø

Automatiktekniker - Jylland

Automatiktekniker - design og projektering af styringer.

ØLAND & AIRFORCE

Øland/AiRFORCE er en rådgivende leverandør af ventilations- udstyr til det danske ventilationsmarked. Virksomheden bygger på høj faglig viden, hvor kundernes tilfredshed er i højsædet. Vores målsætning er at levere produkter og system- løsninger, som er tilpasset lovgivningen samt kundens behov og ønsker. Vi ønsker, gennem stærk faglighed, dialog og godt samarbejde, at være den foretrukne leverandør af ventilations- udstyr til det danske ventilationsmarked.

Vi er samlet set ca. 180 medarbejdere i organisationen. Du bliver en del af et ungt team af engagerede kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen. Vi har et meget uformelt arbejdsmiljø i en fagligt inspirerende og fleksibel organisation med korte beslutningsveje.

STILLINGEN

Vi søger en selvstændig, kvalitetsbevidst og systematisk automatikfagtekniker, styrings- og reguleringselektriker, automationsteknolog eller maskinmester til design og projektering af styretavler inden for brandtekniske ventilationsløsninger. Løsningerne er primært inden for parkeringsventilation, automatiske tryksætningsanlæg, automatisk brandventilation og røgudluftning. Vi anvender SEE Electrical til el-diagrammer og Schneider Machine Expert til PLC programmering.

Som automatiktekniker i AiRFORCE arbejder du med fremstil- ling af el-teknisk dokumentation, programmering og design af PLC-styringer, support på vores anlæg, CE-mærkning og telefonsupport på standardiserede styringer. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores øvrige medarbejdere i projektafdelingen og med solid backup fra den automatikansvarlige.

Der vil være dage, med udekørende opgaver i forbindelse med service og opstart på automatiksystemerne.

PROFIL

Vi søger en struktureret og detaljeorienteret person, med erfaring inden for automatik og kendskab til PLC-programmering. Du har en god styringsmæssig forståelse og erfaring med at læse og forstå teknisk dokumentation til maskiner.

Vi forventer ikke, at du har mange års erfaring, og du må gerne være nyuddannet. Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selv- stændigt, struktureret, praktisk orienteret og har lyst til at lære.

Som person er du tillidsfuld og ærlig, og du sætter en ære i, at overholde de aftalte deadlines ved skarp prioritering. Du har flair for automatiksystemer, samt god kundeservice i den daglige dialog med rådgivende ingeniører og ventilationsentreprenører. Du lægger vægt på høj forretningsetik og har en god arbejdsmoral.

Du skal kunne kommunikere på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Det vil være et krav, at du har B-kørekort.

ARBEJDSTID OG STED

Stillingen er på 37 timer pr. uge, og arbejdet foregår med udgangspunkt i vores afdeling i Thorsø, Jylland.

Ansøgningsfrist 13. maj 2024. Søg jobbet via nedenstående link ”Søg jobbet online”. Du er velkommen til at kontakte Service- og automatikchef Asger Jeppesen på telefon 23 23 80 42, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.