INEOS Energy
Esbjerg

Safety Advisor

Vil du spille en vigtig rolle i planlægningen og udførelsen af INEOS Energys portefølje af kommende projekter? Og har du lyst til at arbejde i et udfordrende miljø, hvor du vil blive involveret i en bred vifte af opgaver og tekniske udfordringer?

Vi leder efter en Safety Advisor med relevant erfaring fra offshore olie- og gasindustrien til vores Safety, Health, Environment and Quality (SHEQ) afdeling.

SHEQ-afdelingen er ansvarlig for at fremme bedste SHEQ-praksis og har en bred vifte af leverancer, herunder sundheds- og sikkerhedssager, auditprogrammer, undersøgelse af årsager til hændelser, træning i implementering af ledelsessystemer, SHEQ-rapporter og meget mere.

Vi er i øjeblikket 260 medarbejdere i Danmark med kontorer i Esbjerg og Virum.

Du vil arbejde onshore på vores kontor i Esbjerg, samt offshore på vores installationer for at supportere vores daglige operation og projekter. Derudover vil du, som en del af SHEQ teamet skulle supportere fremtidige projekter på værft onshore.

Det nøjagtige antal offshoredage/rejsedage vil variere afhængigt af arbejdsopgaverne. Afspadsering afholdes efter endt offshore tur.

Om jobbet

Du kommer til at arbejde både onshore og offshore. Offshore vil være enten på vores produktionsplatforme eller en borerig for at sikre en sikker udførelse af offshore-arbejdet. Du vil desuden være en del af vores onshore sikkerheds onboarding proces, daglige opfølgning fra driften, forskellige træningsaktiviteter, risikovurdering og undersøgelse af uønskede hændelser.

Du vil komme til at samarbejde med kolleger i projektteams, med andre funktionelle discipliner, i et højt kvalificeret og teknisk miljø. Gode samarbejds-/coachingfærdigheder og SHEQ-erfaring er nøgleelementer i denne stilling.

Offshore vil du være ansvarlig for:

  • Deltage i daglige møder og support såsom toolbox talks, time out for safety og arbejdstilladelser
  • Supervisere operationer og facilitere jobspecifik risikovurdering
  • Udføre interne audits og årsagsundersøgelser i henhold til ledelsens mandat

Onshore vil du også have opgaver og være involveret i andre opgaver, herunder:

  • Støtte vores offshore installationer ved levering af forskellige projekter
  • Generel SHE-træning og support til operationen
  • Projekt HAZID og HAZOP'er
  • Støtte til opfølgning på leverandører og auditering

En selvkørende holdspiller med brancheerfaring

Du har dokumenteret erfaring i en lignende rolle i et offshore-miljø og har et godt kendskab til almindelige industristandarder, regler og bestemmelser.

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. ingeniør, maritim eller anden teknisk uddannelse.
  • Har en struktureret tilgang til dit arbejde
  • Er uddannet root cause investigator
  • Er flydende på dansk og engelsk mundtligt såvel som skriftligt

I INEOS Energy

Vi er stærkt afhængige af mennesker, der er holdspillere, og som er komfortable i et skiftende miljø. Vi har en flad organisationsstruktur og et åbent og ærligt arbejdsmiljø. Vi tilbyder fleksibilitet og en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer.

I INEOS Energy er sundhed og sikkerhed altid vores højeste prioritet, og vi arbejder målrettet. Når du arbejder for os, vil du være tæt på beslutningsprocesserne.

Ansøgning og yderligere information

Du er velkommen til at kontakte Manager Operational Safety Mads Nielsen på telefon +45 3018 6232 eller mail: mads.nielsen@ineos.com, for yderligere information om stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbeviser som elektroniske filer hurtigst muligt, da vi lukker denne jobannonce, så snart vi har identificeret en succesfuld kandidat. Samtaler vil blive gennemført løbende.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.