Peoplenet A/S
København K

Ambitiøs studerende til stilling som Microsoft-udvikler søges

Leder du efter et spændende og udfordrende studiejob, hvor du får masser af ansvar samt mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer inden for udvikling?

PeopleNet A/S søger studentermedhjælpere, der brænder for udvikling inden for de nyeste it-teknologier.

Om stillingen

Som Microsoft-udvikler bliver du en del af et team af erfarne udviklere og konsulenter. Opgaverne vil typisk være projektorienterede og vil derfor variere i indhold og kompleksitet. Der vil ligeledes forekomme support-, drifts- og vedligeholdelsesopgaver.

Medarbejderudvikling tages seriøst hos PeopleNet, og udover den faglige sparring dine kommende kollegaer vil kunne tilbyde, får du desuden mulighed for at opkvalificere dine kompetencer gennem relevante kurser, certificeringer, konferencer mv.

Du kommer til at sidde på kontor med både senior konsulenter samt eksisterende og nye Microsoft-udviklere. Vi sørger for, at du får en mentor til rådighed, der altid vil kunne hjælpe med opgaver og deltage i kundemøder ved behov.

Stillingen er på ca. 15 timer om ugen, hvor der naturligvis tages hensyn til travle eksamensperioder.

Vi er en arbejdsplads, hvor der også er plads til det sociale, såsom fredagsbar, sommerfester m.m. Et studenterjob hos PeopleNet kan føre til en fast stilling efter studiet.

Teknologier

Som Microsoft-partner følger vi gerne med de trends, som Microsoft sætter, og er derfor også omstillingsparate i forhold til hvilke teknologier, vi benytter. Størstedelen af vores udvikling sker i dag i JavaScript og React, men vi løser også opgaver i C#, Entity Framework, PowerShell og lignende.

Du vil i stillingen blive præsenteret for mange nye teknologier, så det er vigtigt, at du som person er vidensbegærlig og åben over for at lære nye teknologier. Du vil som udvikler komme til at arbejde full-stack med både frontend- og backend-teknologier.

Om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for eksempelvis datalogi eller som datamatiker. PeopleNet arbejder intensivt med Microsoft 365 og tilhørende teknologier, og det forventes derfor, at du har udviklingserfaring med JavaScript (gerne React), HTML5 og SCSS. Herudover vil det være et plus, hvis du har kendskab til NPM, Gulp, Git, REST API’er, C# og PowerShell.

Erhvervserfaring er en fordel, men ikke et krav. Det forventes dog, at du har en naturlig nysgerrighed for teknologi samt stræber efter at skabe den optimale brugeroplevelse.

Vi har som konsulenthus meget kundekontakt, og du vil løbende skulle afholde kundemøder, hvor der afklares krav og behov til de løsninger, der skal udvikles eller supporteres. Derfor er det et krav, at du både kan tale og skrive flydende dansk.

Om PeopleNet

Videndeling og kompetenceudvikling er PeopleNets væsentligste fokusområder. Vi blev etableret i 2002 og er en af Danmarks førende kursus- og konsulentvirksomheder inden for vores felt.

I vores konsulentvirksomhed, PeopleNet Consulting A/S, er vi specialister i at løse opgaver inden for kommunikation, samarbejde, dokumentstyring og selvbetjening. Vores løsninger er baseret på Microsoft-teknologierne Teams, SharePoint, Power Platformen, Microsoft 365 og Azure. Vores kompetencer ligger inden for rådgivning, konfiguration, udvikling, implementering, migrering, support og adoption.

Vi er centralt placeret på Amager Torv tæt på Gammel Strand metro eller ca. 10 minutters gang fra Nørreport St.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV samt karakterudskrift til job@peoplenet.dk.

Du er velkommen til at vedhæfte eksempler på projekter, du har udviklet under din studietid, i anden erhvervssammenhæng eller privat. Dette er dog ikke et krav for at kunne søge stillingen.

Vi søger op til 3 studentermedhjælpere og afholder samtaler løbende indtil vi har fundet de rette kandidater. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mads Hansen på mmh@peoplenet.dk eller på tlf. +45 7021 4445.

Vi glæder os til at høre fra dig!