Custom Cph ApS
København V

Dygtig koordinator søges til spændende og fleksibel rolle hos startup i vækst

CUSTOM CPH er en lille men succesfuld dansk startup, der producerer custom løsninger som møbler, skabe og køkkener i høj snedkerkvalitet - og til skarpe priser - med produktion i de Baltiske lande.

Vi er dygtige, har dejligt travlt, og leder efter flere talentfulde samt søde kollegaer til at hjælpe os med at koordinere vores forskellige opgaver – alt fra koordinering af kundeprojekter til markedsføring og tilsvarende.

Vi har et godt og hyggeligt arbejdsmiljø og søger en teamspiller med god motivation og energi. Det er vigtigt for os, at du er en god afslutter, der ikke slipper boldene.

Vi leder p.t. efter flere folk - både inden for projektledelse, marketing, økonomi og projektkoordination, så du er velkommen til at søge hvis nedenstående ikke eksakt er din profil, men du mener, at du på anden måde er relevant.

Vi tilbyder en fuldtidsansættelse, men er fleksible, så f.eks. deltid og studiejobs også er muligt, så der er plads til god harmoni mellem arbejde og fritid.

Lidt om hvad vi gerne ser fra vores kommende koordinator:

  • Du har erfaring med projektkoordinering og kan udarbejde og overholde en tidsplan.
  • Du er en afslutter, arbejder struktureret og er en god planlægger.
  • Du har en god, positiv og kundevenlig tilgang.
  • Du kan koordinere mellem produktionen og vores kunder, og er detaljeorienteret.
  • Du er positiv og tænker samt arbejder løsningsorienteret.
  • Du har erfaring med koordinering og kan udarbejde og overholde en tidsplan, tilbud mv.
  • Du har erfaring med marketing, SOME og synes, at Content er sjovt.
  • Du behøver ikke at være ekspert, men du har en grundlæggende IT-forståelse.
  • Du er en god kommunikator, både i telefonen, på skrift og i møder.
  • Du trives med at have mange bolde i luften, og du kan finde ud af at prioritere, hvad der er vigtigst lige nu.
  • Du kommunikerer godt på både dansk og engelsk, særligt skriftligt.

Hvis du møder noget, du ikke forstår, så spørger du – og er der noget, som du ikke mestrer, så kan du finde ud af, hvordan du lærer det. Vi hjælper dig naturligvis hele vejen.

Det er vigtigt, at du er motiveret og har en can-do attitude. Hvis der er kompetencer du mangler, så siger du det selvsagt bare, så vi blot sammen finder ud af, hvordan du bedst lærer dem.

Du behøver ikke have erfaring med salg, men hvis du har det, så gør det bestemt heller ikke noget. Vi ved, at vi sælger bedst ved at yde en god service og vende tilbage som aftalt til vores kunder.

Vi søger flere teamspillere med høj motivation og energi. Vi er selv både udpræget, kompetente og ganske hyggelige mennesker, der – høj som lav – hjælper hinanden med at få løst de opgaver, der er, uanset, hvor de måtte havne.

Det er en fordel - men absolut ikke et krav - hvis du har kendskab til f.eks. design, arkitektur, snedkerarbejde eller møbelindustrien.

Hos Custom Cph kommer du til at gøre en forskel

Hos Custom Cph får du store udviklingsmuligheder og en høj grad af medbestemmelse.

Vi tilbyder en fleksibel og uhøjtidelig arbejdsplads; med både søde kunder og kollegaer – samt nogle smukke løsninger i høj kvalitet.

Vi er en lille organisation, og du får mulighed for både at sætte et væsentligt aftryk på din hverdag samt på vores udvikling som virksomhed.

Du kommer til at gøre en forskel – og får en sjov, travl og udfordrende hverdag, hvor du bliver omdrejningspunkt ift. koordinering og søsatte indretningsprojekter for vores kunder.

Du får ansvar for koordinering mellem produktion og vores kunder, og bliver derved et vigtig bindeled for at få produktionen til at køre med vores mange projekter, og du må også meget gerne hjælpe med marketingindsatser.

Kort om Custom Cph

Custom Cph er en snedkervirksomhed i vækst. Vi leverer skræddersyede snedker-løsninger og indretningsløsninger til vores kunder af meget høj kvalitet - til skarpe priser. Vores produktion ligger i de baltiske lande, dér hvor ædle træsorter vokser, og hvor de har en tradition for solidt snedkerarbejde.

Vi har hovedkontor i Danmark, men er ellers ca. 25 mand primært fordelt på Baltiske Lande.

Vores kunder er både private og designstudioer.

Ansøgningsproces

Send os din ansøgning og CV (eller spørgsmål) til direktør Sofie Ene Wichmann på jobs@customcph.com.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

CUSTOM CPH har kontor på Flæsketorvet 38, det er meget nemt at komme til med offentlig transport.

Vi glæder os til at høre fra dig.