Roðin

Sygeplejersker, SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere til sommerjob i naturskønne omgivelser på Færøerne

Er du sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, og har du lyst til at bruge dine færdigheder i naturskønne omgivelser på Færøerne?

Roðin, som er fællesbetegnelsen for ældresamarbejdet mellem tre større kommuner på Færøerne, Runavík-, Nes-, og Sjóvarkommuna, søger sygeplejersker, SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere til vore plejecentre og til hjemmeplejen i sommerperioden 15. juni til 31. august 2024.

Om jobbet

Der er 3 plejecentre i kommunen, som er beliggende i de tre kommuner. Centrene er forskellige, både hvad angår størrelse og funktion: Der er to mindre bofællesskaber med hendholdsvis 10 og 16 borgere og et plejecenter med 70 borgere hvor der er særskilt demensafdeling og afdelinger til ældre med behov for pleje.

Hvis du ønsker at arbejde i hjemmeplejen, er det nødvendigt at du har kørekort.

Normeringen er fuld tid eller efter nærmere aftale, og arbejdet foregår i skiftende vagter og hveranden weekenden. Vi forventer, at du kan arbejde minimum tre til fire uger. Hvis det er noget for dig, har vi mulighed for indkvartering, transport (bil) og vi betaler også rejseudgifterne.

Lønnen fastsættes i henhold til overenskomst mellem KAF og Felagið Føroyskir Sjúkrarøktarfrøðingar/ Heilsurøktarfelagið/Heilsuhjálparafelagið.

Vi forventer, at du har godt overblik og at du brænder for at bruge dine faglige kompetencer, således at vore ældre borgere på plejecentrene får en værdig pleje og omsorg af høj kvalitet.

Du kommer til at indgå i et team, der består af sygeplejersker, SOSU-hjælpere- og -assistenter og ufaglærte, som alle refererer til afdelingssygeplejersken. Du kan læse mere om plejecentrene og hjemmeplejen her: www.rodin.fo

Sådan søger du

Har dette din interesse eller du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte ældrechef Jóngerð Guttesen telefon +298 478200 på hverdage mellem kl 10 og 14 eller via mail jongerdg@rodin.fo.

Ansøgningsfristen er 30. april 2024.

Du ansøger ved at sende din ansøgning og dit CV til rodin@rodin.fo eller via knappen "Ansøg" på denne side.


Der er kun 15 minutters kørsel til hovedstaden Torshavn. I din fritid har du mulighed for at besøge byer og bygder, gåture i fjeldene, spise udsøgt mad og møde nye mennesker.

Vil du vide mere om de tre kommuner og Færøerne, kan du finde mere information på følgende hjemmesider: www.runavik,fo www.nes.fo, www.sjovar.fo

Visit Runavik: www.visitrunavik.fo Visit Faroeislands: www.visitfaroeislands.com

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.