Trunderup Friskole og Børnehave
Kværndrup

Vil du være med til at forme et forpligtende fællesskab på en af Danmarks ældste Grundtvig-Koldske friskoler?

Trunderup Friskole og Børnehave søger en visionær og struktureret skoleleder, der kan bidrage til at styrke fællesskabet på tværs af børn, forældre og personale. Hos os betyder et forpligtende fællesskab, at vi værdsætter ansvar, social forståelse, respekt og tillid som grundstenene i vores dagligdag.

Som skoleleder vil du have ansvaret for den daglige drift af skolen og børnehaven i tæt samarbejde med afdelingslederen for børnehave og SFO og bestyrelsen.

Dannelse, herunder faglig, personlig og social dannelse:

Vi søger en leder, der i fællesskab med vores dygtige personale, kan inspirere vores børn til at vokse og udvikle sig både fagligt, personligt og socialt. Det handler om at integrere faglighed i alle aspekter af skolelivet, fremme lysten og evnen til læring, og ruste vores elever til at møde livets udfordringer med handlekraft og empati.

Tryghed, tydelighed og tætte relationer:

Vi ønsker en skoleleder, der kan skabe et miljø præget af tryghed, tydelighed og tætte relationer. Det betyder at møde hvert barn med empati, anerkendelse og nærvær, samtidig med at skabe klare rammer med fast struktur og forudsigelighed. Vi ønsker, at vores skoleleder fremmer den gode dialog mellem voksne og børn og sikrer et inkluderende og trygt læringsmiljø.

Vi forventer, at du:

  • Er en visionær og inspirerende leder, der kan sætte en klar retning og skabe engagement og begejstring blandt medarbejdere, elever og forældre.
  • Har erfaring inden for ledelse, og meget gerne også en uddannelse.
  • Har erfaring indenfor pædagogik og undervisning samt god forståelse for skolens faglige indhold og dannelsesmæssige værdier.
  • Har evne til at varetage den daglige drift og administration af skolen, herunder økonomistyring, personaleledelse og overholdelse af gældende regler og lovgivning.
  • Har klare og tydelige kommunikationsevner med alle interessenter samt evne til at skabe gode relationer og samarbejde på tværs af skolens aktører.
  • Aktivt deltager i skolens liv og udvikling samt engagerer dig i det pædagogiske arbejde. Gode relationer til elever og forældre er en kerneværdi for dig.
  • Har de rette kompetencer til at håndtere udfordringer og konflikter på en konstruktiv og professionel måde samtidig med at bevare fokus på skolens mål og værdier. Du kender dig selv og har styr på dine værdier som leder.
  • Er nysgerrig og åben for nye og anderledes ideer og tanker.

Fakta om Trunderup Friskole og Børnehave:

Vi er en lille skole med ca. 90 elever fordelt i 5 samlæste klasser fra 0.-9. kl. og ca. 40 børn i børnehaven. Vi tilbyder også SFO fra 0.-4. kl. morgen og eftermiddag.

Skolen og børnehaven ligger naturskønt på Midtfyn, tæt på Kværndrup og motorvejen mellem Svendborg og Odense.

Er du klar til at være med til at skabe et fællesskab, hvor alle trives og udvikles?

Send din ansøgning til post@trundfri.dk

Der er ansøgningsfrist d. 9/5-24 og samtaler forventes afholdt i uge 21.

Vi opfordrer til, at du kontakter afdelingsleder for børnehave og SFO, Gitte Reimer, som pt er konstitueret skoleleder på tbh@trundfri.dk for mere information og for at få en rundvisning på skolen og i børnehaven.

Der indhentes børne- og straffeattest.

Løn og ansættelse i henhold til organisationsaftalen for ”ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bestyrelsen på Trunderup Friskole og Børnehave