BeNear ApS
Kettinge

BeNear søger en daglig leder til vores velfungerende Børne- og ungehjem i Frejlev

Er det arbejdet med kerneopgaven og personaleledelsen, der motiverer dig i dit lederskab? Ønsker du at arbejde med højt fagligt og engageret personale, som tager udgangspunkt i den enkelte unges forudsætninger? Så er du måske lige netop den leder, vi søger?

Vi søger en daglig leder, der har lyst til at lære vores børn og unge og deres hverdag at kende. Som vil være en synlig leder og støtte for medarbejderne i de mange opgaver og beslutninger, der knytter sig til deres hverdag. Du skal have erfaring med vores målgruppe.

BeNear er et socialpædagogisk børne- og ungehjem for unge i alderen 13-23 år. Vi arbejder med en anerkendende og relationel tilgang til de unge med fokus på at udvikle den enkelte unges ressourcer og potentialer. Vi skaber rammerne for et trygt hjem, hvor børn og unge med behov for omsorgsfulde og støttende voksne kan trives og udvikle sig. Vi bestræber os på at lære den unge nye og mere hensigtsmæssige måder at forholde sig på, således at den unges ressourcer og kompetencer udnyttes og selvværdsfølelsen øges.

Der arbejdes eklektisk på BeNear, på denne måde skal de unge ikke passe ind i metoden, men metoden tilpasses de unge. De unge, der bliver indskrevet på BeNear, er forskellige hvorfor alle unge vil få tilrettelagt et individuelt forløb, der understøtter deres udvikling bedst.

BeNear Børne-og Ungehjem er beliggende i naturskønne omgivelser i Frejlev på Østlolland, hvor de fysiske rammer er fantastiske og mulighederne for aktiviteter og udfoldelse er mange. Du vil som leder på BeNear skulle være med til at udvikle stedet, sammen med de engagerede medarbejdere.

Vi ønsker, at BeNear skal være en attraktiv arbejdsplads, hvor trivslen blandt medarbejderne vægtes højt. Du skal derfor som leder af BeNear have et stort fokus på arbejdsmiljøet.

Vi har plads til 9 børn og unge i alderen 13 til 23 år. Det er unge som gennem deres opvækst kan have været udsat for omsorgssvigt og overgreb. Unge, som har svært ved at indgå i sociale relationer og unge som typisk har meget ringe selvværdsfølelse og manglende tiltro til voksne. Det er ofte unge med tilknytnings-, opmærksomheds- og adfærdsforstyrrelser.

På BeNear arbejder vi ud fra en Low Arousal tilgang, hvor vi har fokus på at forhindre og forebygge konflikter ved at give selvkontrol og mindske krav og forventninger til de unge. Vi ønsker et hjem for de unge, hvor de kan føle sig trygge og hvor vi gør alt for at undgå magtanvendelser.

Da BeNear er et forholdsvist nyt tilbud, vil du som vores nye leder kunne være med til at udvikle de metodiske tilgange og sætte dit eget præg på huset og dets videre udvikling.

Vi er aktuelt i gang med at videre udvikle vores viden gennem kompetenceudvikling, med kurser og mulighed for løbende supervision og mulighed for coaching af ekstern konsulent.

Læs mere om BeNear Bosted HER.

Du skal som daglig leder

Have lysten til at fortsætte og videreudvikle på de allerede gode tiltag og forandringer, der er i gang. Der er højt til loftet og vi har sammen med medarbejdere og bestyrelsen mange ideer til, hvordan vi kan blive endnu bedre, både i ledelsesteamet og i medarbejderteamet.

I det daglige vil du være primær på personale- og faglig ledelse og du vil have budgetansvar. Den samlede ledelsesopgave vil være præget af et arbejdsmæssigt fællesskab, hvor vi sammen er optaget af at skabe rammer og sætte retning for at lykkedes med kerneopgaven.

Vi forventer desuden, at du som leder:

  • sikrer og vedligeholder et godt samarbejde med vores vigtigste samarbejdspartnere, herunder kommuner, tilsyn og pårørende.
  • sikrer, at der følges op på udviklingspunkter sat af de forskellige tilsyn vi er underlagt, herunder Socialtilsyn Øst og Styrelsen for Patientsikkerhed, som vi har et godt samarbejde med.

Vi søger dig der:

  • Har en relevant lederuddannelse og/eller ledelseserfaring
  • Her erfaring fra det socialpædagogiske område og/eller kendskab til målgruppen
  • Er synlig og tilgængelig og kan træde til i akutte situationer
  • Har god erfaring i at dokumentere, arbejde med indsatsmål, delmål og strategier og i dagligdagen kan vise retning i det faglige arbejde
  • Har en tydelig ledelsesstil, der er involverende og retningssættende og som værdsætter inddragelse og dialog med fokus på trivsel og godt arbejdsmiljø
  • Kan og vil deltage i praksis som en leder, der viser vejen. Det forventes, at du er til stede med henblik på at yde sparring og udvikle praksis i samarbejde med medarbejderne
  • Har kørekort

Dine opgaver består blandt andet i:

  • At sikre at der bliver arbejdet med at fastholde en struktur, der er meningsgivende for det enkelte barn.
  • Du bliver ansvarlig for at sikre tæt kontakt til samarbejdspartnere og pårørende.
  • Du vil og kan motivere medarbejderne i dagligdagen med henblik på at nå fælles opstillede mål.
  • Du har ansvaret for den daglig pædagogiske ledelse, sammen med din stedfortræder.
  • I samarbejde med stedfortræder, varetage den fulde administrative drift at tilbuddet, med budget og økonomi.

Vi tilbyder:

  • Kompetente og engagerede medarbejdere og en dygtig stedfortræder
  • Kompetenceudvikling i en spændende hverdag
  • Mulighed for at sætte dit faglige og ledelsesmæssige aftryk
  • God løn og mulighed for videreuddannelse
  • Et grundigt introforløb, med mulighed for tæt sparring

Er du vores nye leder?

Hvis du kan se dig selv i denne stilling, høre vi meget gerne fra dig. Du bedes sende din ansøgning via linket eller på mail til stilling@benear.dk senest 7. maj 2024.

Har du spørgsmål til din ansøgning kan du kontakte konstitueret leder, Dorthe på tlf.: 2712 9731.

Stillingen: Fuldtidsstilling.

Vi holder samtaler løbende, så længe denne annonce er aktiv er stillingen stadig ledig.

Vi glæder os til at høre fra dig!