Umove A/S
Randers NØ

Driftsleder til vores afdeling

Vil du være med til at skabe effektiv drift og glade chauffører? Drives du af at nå dine mål? Og kan du lide en alsidig hverdag med mange bolde i luften? Så har vi helt sikkert jobbet til dig.

Som driftsleder vil du skulle være med til at lede et mangfoldigt team af medarbejdere og løse komplekse opgaver i en hektisk dagligdag – vi lover, at det ikke er kedeligt. Og du vil få stor mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet og i afdelingen. Du bliver samtidig ansat i en virksomhed i stor udvikling, som også kalder på, at du kan arbejde selvstændig og er i besiddelse af gode kommunikationsevner.

Som driftsleder hos Umove vil du være ansvarlig for den daglige drift og løse de opgaver, der skal til for at dagen hænger sammen. Herudover:

Dine arbejdsopgaver

  • Ansvarlig for disponering og tilrettelæggelse af vagter, ferie, afspadsering mv.
  • Opfølgning på kundehenvendelser, klagesager, personalesager, skader etc.
  • Koordinering med daglig ledelse ift. indsatser i henhold til KPIér – herunder brændstofforbrug, effektivitet, kørselsadfærd
  • Deltage i udvikling samt optimering i samarbejde med dine kollegaer
  • Sikre en stærk sparring til kollegaerne og teamet
  • Sikre optimal brug af vores planlægningsværktøj
  • Sikre implementering og udrulning ved køreplanskifte

Du har sans for forretning, og du evner at prioritere dine opgaver efter vigtighed i en travl hverdag. Herudover:

Din profil

  • Du er en stærk leder og har samtidig erfaring med ledelse på et operationelt niveau – og gerne inden for busbranchen
  • Du har meget gerne erfaring med vagtplanlægning og koordinering af arbejdstid
  • Du har indsigt i overenskomst på området eller er vant til at arbejde med overenskomst
  • Du er handlekraftig og konsekvent
  • Du er struktureret og analytisk
  • Du har et stort drive og motiveres af at være i en dynamisk virksomhed
  • Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer
  • Du har erfaring med Office-pakken
  • Det er en meget stor fordel, hvis du kommer fra branchen

Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket, også når det brænder på. Du arbejder tæt sammen med dine kollegaer, og når der er udfordringer i trafikken, er det vigtigt, at du er 100 % til stede, kan træffe hurtige beslutninger og handle efter dem.

Vi tilbyder

Som driftsleder hos Umove tilbyder vi dig et job, hvor ordentlighed, selvstændighed og ansvar er nogle af nøgleordene. En spændende og ansvarsfuld stilling, hvor ikke to dage er ens, og hvor vores organisationsstruktur giver dig mulighed for indflydelse. Du vil indgå i et dynamisk team med højt engagerede kollegaer, og hvor vi løfter i flok. Vi har anlæg fordelt rundt i hele landet. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Send din ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående job, så hører vi meget gerne fra dig. Vi holder samtaler løbende og tager stillingsopslaget ned igen, når vi har fundet vores nye kollegaer. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.umove.dk, og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Diana Bitsch på mobil +45 25 40 90 10 eller på mail: dbi@umove.dk.

Send din ansøgning, dit CV og relevante bilag via knappen ”Ansøg” nederst på siden.


Umove er Danmarks største privatejede busoperatør i den kollektive trafik, og løser opgaver for fire ud af fem offentlige trafikselskaber i hele Danmark. Umove blev stiftet i 2013, og med 1.700+ medarbejdere, 700 busser er vi én af landets største operatører. Vi er et ungt, men erfarent selskab.

Umove begyndte med opkøbet af Fjordbus A/S, De Hvide Busser A/S og senere Thykjær A/S. I 2018 kom også De Blaa Busser fra Skive egnen med ombord og har en årlig omsætning på over 1.000 MDKK.

Selskabet er vokset igennem udbud over hele landet siden 2015, da der kom nye kontrakter til hovedstadsområdet. Infrastrukturfonden CUBE overtog aktiemajoriteten i Umove i 2017, hvilket ikke mindst gav selskabet adgang til ny kapital og ledelsesressourcer, men det gav også adgang til et internationalt samarbejde og erfaringer hos de søsterselskaber, som CUBE har investeret i.

Vi vil gerne være Danmarks bedste operatør i kollektiv trafik, og samtidig bidrage til en bedre fremtid gennem bæredygtige mobilitetsløsninger.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.