Adding Robotics ApS
Aalborg, Vejle eller Ballerup

Dokumentationsspecialist - Pharma & Automation

til vores kontorer i Ballerup, Vejle og Aalborg

Har du lyst til at arbejde med teknisk dokumentation i en bred vifte af automationsprojekter til medicinalsektoren? Så er du måske vores nye dokumentationsspecialist.

Vi rådgiver indenfor automations- og robotløsninger med et særligt fokus på kunder indenfor Health Tech og Pharma. Vi giver dig mulighed for løbende udvikling i en dynamisk konsulentvirksomhed, sparring med mange dygtige kolleger og stor fleksibilitet i dit daglige arbejde.

Opgaverne

Du bliver tilknyttet kontoret på én af vores 3 lokationer, hvilken det bliver, afhænger af din bopæl.

Vi forestiller os, at du kan bidrage til flere af opgaverne nedenfor, men vi tilpasser jobbet til dig og din kompetenceprofil:

  • Erfaring med udarbejdelse af valideringsdokumentation i henhold til GMP & GAMP
  • Dokumentation af teknisk udstyr, inkl. kalibrering, kvalificering og vedligehold
  • Udarbejdelse af systembeskrivelser og risikoanalyser
  • Kendskab til dokumentation af CE-mærkning
  • Navigere i udviklingsflowet fra ide > koncept > design > idriftsættelse

Din profil

Vi forestiller os, at du er teknisk eller farmaceutisk uddannet. Du har flere års erfaring med dokumentation af tekniske løsninger og automationsudstyr til Health Tech eller Pharma. Din arbejdsform er systematisk, og du har et godt overblik der sikrer kvaliteten i den samlede arbejdsindsats.

Du mestrer dansk og engelsk på højt niveau, både mundtligt og skriftligt og anvender IT-værktøjer som en naturlig del af hverdagens arbejde.

Hvorfor Adding Robotics?

Adding selskaberne inkluderer både Adding Robotics og Adding Engineering, vi er 65 fastansatte medarbejdere fordelt på 3 lokationer, og vi arbejder hver dag med at gøre en forskel for vores kunder og hjælper vores kunder med at gennemføre deres projekter.

Du kan derfor forvente et spændende og alsidigt job med mange forskelligartede opgaver, og vi lover, at du bliver positivt udfordret både fagligt og personligt. Du bliver en del af en uformel organisation med en flad struktur og et stærkt fagligt miljø, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden.

Frihed under ansvar er en selvfølge, og du får i høj grad mulighed for at få indflydelse og præge dine opgaver og din hverdag. Vi løser kundernes opgaver, hvor det giver mest mening – det kan være hos kunden, på kontoret eller fra din hjemmeadresse.

Desuden tilbyder vi gode og ordnede ansættelsesforhold, der udover en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer, også rummer bl.a. afspadsering, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Interesseret?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Torben Kristensen tlf. 21 25 93 92 eller Lasse Thomsen tlf. 21 95 88 80.

Ansøgning mailes til job@adding.dk snarest muligt. Vi holder samtaler løbende men venter gerne på den rette medarbejder.

Vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig.

Vi opbevarer din ansøgning i 12 måneder, men hvis du ikke er interesseret i det, vil vi bede dig om at skrive det i din ansøgning.

Du kan læse mere om os på www.adding.dk.

Om Adding Robotics

Med afsæt i vores tre afdelinger i hhv. Aalborg, Vejle og Ballerup yder Adding Robotics 100% uafhængig strategisk rådgivning om robotter, AI og procesoptimering til industrivirksomheder, hospitaler, kommuner, regioner og laboratorier i hele verden.

Adding Robotics er søsterselskab til Adding Engineering, og dermed har vi en mere end 65 erfarne ingeniørers omfattende knowhow at trække på. Størsteparten af Addings medarbejdere er vant til at løse komplekse produktions- og logistikudfordringer for virksomheder i ind- og udland med avanceret robot- og automationsteknologi som kerne.