Stahlwille Nordic A/S Tools & Technical Solutions
Ishøj
Beierholm Rekruttering søger for Stahlwille Nordic A/S Tools & Technical Solutions

Internal Sales Manager

Er du klar til at tage din karriere til det næste niveau? Stahlwille Nordic søger en passioneret og engageret Internal Sales Manager, der kan bringe det interne salgsteam til nye højder.

Stahlwille er en virksomhed, der tror på, at succes skabes af mennesker, og da Stahlwille Nordic oplever vækst og står overfor endnu en udvidelse af den nordiske forretning, søger vi endnu en stjerne til holdet.

Teamledelse og udvikling af processer

Som Stahlwilles nye Internal Sales Manager vil du få mulighed for at lede og udvikle det interne salgsteam på i alt 4 medarbejdere. Du vil være ansvarlig for at udarbejde og implementere procesbeskrivelser og forretningsgange, som følger af den vækst, man har oplevet, og som baseres på den fortsatte udvidelse af det nordiske setup. Du vil desuden være i førersædet for at implementere en mere digital intern adfærd, hvor blandt andet yderligere automatisering af Business Central (ERP) og forretningsgange er på dagsordenen.

I stillingen skal du være aktivt deltagende i den daglige operation, samtidig med at du tager ansvaret for teamet. I ledelsesrollen opsætter du klare interne mål, herunder mål for kvalitet og performance. Stillingen er med reference til den administrerende direktør og med udgangspunkt fra nyrenoverede lokaler i Ishøj.

Erfaring med ledelse af internt salg

Vi søger en person med erfaring inden for internt salg og gerne ledelse af team. Du har erfaring med at tale med internationale kunder. Som minimum på engelsk, men er du god på svensk eller norsk, er det selvfølgelig en fordel. Vi forventer, at du har en relevant teoretisk uddannelse, og branchekendskab fra grossistbranchen eller en producent indenfor værktøj eller lignende er at foretrække.

Som person skal du være en god relationsskaber og være dygtig til at kommunikere. Vi ønsker en løsningsorienteret, positiv og proaktiv ny kollega til at supplere teamet, hvor du indgår som en samarbejdsvillig og tillidsvækkende leder og kollega. Endelig er du effektiv i din opgaveløsning og besidder en god forretningsforståelse.

Interesseret?

Du tilbydes en udviklende stilling i en spændende virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du kan være med til at præge din hverdag. Hos Stahlwille er der fokus på det gode samarbejde og forståelse for, at resultater skabes bedst i trivsel og med et stærkt hold i ryggen.

Er du klar til at tage næste skridt i din karriere? Så send dit CV hurtigst muligt, da vi behandler ansøgere løbende. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte Søren Krogstrup, Beierholm Rekruttering på 22 79 00 98.


Hvem er Stahlwille Nordic?

Stahlwille er en mere end 160 år gammel producent af professionelle værktøjsløsninger. Firmaet har tyske rødder med hovedkontor nær Wuppertal. I 2024 er firmaet til stede med 700 ansatte og datterselskaber eller partnersalg i næsten 100 lande. Den nordiske organisation er fordelt på ca. 15 medarbejdere, ansat i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark findes ledelse, økonomifunktion og marketing, lager/logistik, kundeservice og salg, mens der i Sverige og Norge er salgskonsulenter med stor teknisk viden og erfaring i markedet.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.