Falsing VVS A/S
Gentofte

Ansvarlig og erfaren projektleder søges!

Vil du være en del af Falsing VVS, en veletableret virksomhed med fokus på kvalitet og professionalisme inden for VVS-branchen? Vi søger en dygtig og erfaren projektleder til at varetage ledelsen af vores badeværelsesprojekter og lignende opgaver.

Falsing VVS er en virksomhed, hvor du vil have mulighed for at udfordre dig selv og udvikle dine ledelsesmæssige evner som projektleder. Som projektleder vil du være ansvarlig for at planlægge, koordinere og lede badeværelsesprojekter fra start til slut. Du vil have ansvaret for at sikre, at projekterne bliver gennemført til tiden, inden for budgettet og i overensstemmelse med vores høje kvalitetsstandarder.

Primære ansvarsområder:

I stillingen som projektleder vil dine primære ansvarsområder omfatte:

  • Projektledelse af renoveringsprojekter, herunder planlægning, styring og opfølgning
  • Personaleledelse af et team af VVS'ere, herunder ressourceallokering og træning
  • Koordinering af opgaver mellem forskellige faggrupper såsom VVS, el, murer, maler og tømrer for at sikre effektiv udførelse
  • Kundekontakt og rådgivning gennem hele projektforløbet for at sikre kundetilfredshed
  • Samarbejde med hovedentreprenører hvor Falsing VVS er underleverandør for at sikre overholdelse af deadlines og kvalitetsstandarder
  • Besigtigelse, beregning og udarbejdelse af tilbud til potentielle kunder for at sikre konkurrencedygtige priser og løsninger
  • Bistå med fordeling af arbejdsopgaver og kundehenvendelser i samarbejde med vores VVS-overmontør.

Om dig:

For at lykkes i denne rolle forventes det, at du er en uddannet VVS'er med erfaring inden for projektledelse. Du skal være en dygtig kommunikator over for såvel kunder som medarbejdere, med evnen til at motivere og lede et team af fagfolk. Evnen til at håndtere projektledelse af opgaver og bevare et helikopterperspektiv er afgørende for succes i denne rolle. Derudover forventes det, at du har gode regnefærdigheder og kan udarbejde præcise og konkurrencedygtige tilbud.

Vi søger en selvstændig og struktureret projektleder, der kan sikre, at vores projekter bliver gennemført til tiden, inden for budgettet og med høj kvalitet.

Om os:

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job som projektleder hos Falsing VVS, hvor du vil blive en del af et team bestående af utroligt dygtige og dedikerede kollegaer. Med mere end 75 års erfaring er vi et velrenommeret vvs-, el- og tømrerfirma, der værdsætter vores medarbejdere og tilbyder en attraktiv lønpakke. Hos os får du mulighed for at udvikle dine kompetencer og bidrage til spændende projekter inden for VVS-branchen.

Ansøgning og info:

Det vil glæde os at modtage din ansøgning snarest muligt. Ansøgning sendes på mail til Sine Falsing, sine@falsing.dk

Falsing VVS, Nybrovej 89, 2820 Gentofte, hovednummer 70701600, www.falsing.dk

Opstart er hurtigst muligt.

Arbejdstiderne er mandag til torsdag fra kl. 7.30 til 15.30 og fredag fra kl. 7.30 til 15.00.