Erenfred Pedersen A/S
Aalborg

Reservedelssælger

Er du vores nye og dygtige reservedelssælger, der ønsker en spændende og afvekslende hverdag, så ligger din fremtid måske hos Erenfred Pedersen A/S?

Er du en dygtig og ihærdig person med kendskab til reservedele? Har du erfaring og lyst til at arbejde med salg i samarbejde med kunder og leverandører, og ønsker du at levere den bedste service? Så er du helt sikkert den reservedelssælger, vi leder efter.

Vi tilbyder dig et spændende og udviklende job med et godt arbejdsmiljø, hvor du blandt andet får:

  • En stilling med stor spændvidde i bl.a. produkter, og hvor du får mulighed for at udvikle egne arbejdsområder
  • Forskelligartede arbejdsopgaver, hvor du som bindeled vil få stor indflydelse på virksomhedens udvikling
  • Stor berøringsflade på tværs af hele organisationen og tæt samarbejde med virksomhedens kunder
  • Korte beslutningsveje og højt til loftet i en flad organisation
  • Gode løn- og ansættelsesvilkår med bl.a. pension og sundhedsforsikring

Som vores fremtidige reservedelssælger vil du komme til at indgå i vores team af interne sælgere i vores afdeling i Aalborg. Her vil du komme til at arbejde med en bred vifte af vores produkter både i samarbejde med andre, men også med egne ansvarsområder. Her vil du få den direkte kontakt til vore leverandører i ind- og udland, hvor du bl.a. vil få ansvaret for udviklingen af egne produktgrupper. Du har reference til salgschefen og vil få direkte adgang til at påvirke dit arbejde samt bruge dine kompetencer inden for bl.a. salg og kundeservice.

Du er engageret, struktureret og fagligt stærk inden for reservedele og vil være med til at drive og videreudvikle vores forretning. Du vægter et højt serviceniveau over for både kunder, leverandører og kollegaer.

Du finder det udfordrende at kunne håndtere mange opgaver ad gangen og finder det naturligt at give rettidige tilbagemeldinger og god service. Du skal kunne arbejde struktureret, have lyst til salgsarbejdet og bevare overblikket.

Hvem er du – kvalifikationer?

  • En baggrund der er relevant for jobbet med salg og håndtering af reservedele
  • Fokus på kundeservice og høj arbejdsmoral
  • Flair for brug af IT
  • God til tal og forhandling med leverandører og kunder
  • Engelsk i skrift og tale

Kan du se dig selv hos os?

Så send en ansøgning via QuickApply-knappen ”Ansøg”, hvor din ansøgning vil blive behandlet fortroligt.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte salgschef Michael Kjeldsen på tlf. 2051 6001.

Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Er du interesseret, så søg jobbet som reservedelssælger hos EP og vær med til at præge vores fortsatte udvikling.


ERENFRED PEDERSEN A/S er en privat og dansk ejet virksomhed etableret i 1966 og er i dag vækstet til at være landsdækkende med godt 40 ansatte. Med afdelinger og servicecentre i Aalborg og Hedehusene har Erenfred Pedersen A/S eneforhandlingen fra en lang række af verdens førende producenter af maskiner og værktøj til bygge- og anlægsbranchen. Produktprogrammet markedsføres og sælges direkte til virksomhedens kunder.

Se mere på www.ep.dk

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.