EDC Westermann A/S

Ejendomsmægler/sagsbehandler, (Holbæk og Kalundborg kommune)

Har du erfaring som ejendomsmægler/med ejendomshandel og elsker at arbejde med mæglerfaglige opgaver samt interesserer dig for at sammensætte den bedste mægling mellem køber og sælger?

Tiltaler det dig at være en del af en mindre, men solid afdeling i vækst med stor vægt på kundeservice, familiære værdier og fleksibilitet?

Så er du sikkert vores nye mægler/sagsbehandler, som vi søger til start så hurtigt som muligt,

Om stillingen:

Fuldtidsstilling med meget varierende arbejdsopgaver fra mægling mellem køber og sælger til klargøring af nye sager, udarbejdelse af formidlings- og købsaftaler, forberedende arbejde til kommissioner, kundekontakt via telefon og ved fremvisning af butikkens salgsemner.

Dine faglige kvalifikationer:

Vi ser gerne, at du er uddannet ejendomsmægler, kontoruddannet eller bl.a. uddannet indenfor den finansielle sektor, hvor du har opnået erfaring med ejendomshandel.

Dine personlige kvalifikationer:

Du går op i kvalitet og god kundeservice. Du kan bedst lide at arbejde selvstændigt og med eget ansvar for opgaverne. Du er god til at planlægge din egen dag, men kan godt lide et familiært miljø, hvor vi interesserer os for hinanden, og hvor trivsel og højt humør er i højsædet.

Vi tilbyder:

  • Fleksibilitet
  • Stor tryghed i jobbet
  • Muligheder for faste hjemmearbejdsdage
  • Høj og fast grundløn
  • Pensionsordning
  • Sundsforsikring

Om EDC Westermann A/S:

Vi har I dag 2 boligbutikker, hvorfra vi rådgiver i salg og omsætning af fast ejendom. Vi sætter en ære i at være den bedst sælgende mægler i vores område. Vi bestræber os altid på at finde den rette pris i forhold til markedsforhold og efterspørgsel, hvilket vores store viden på lokalområderne gør os i stand til.

EDC Westermann består af tre kompetente mæglere, som tilsammen har mere end 50 års erfaring med salg og rådgivning af fast ejendom. Vi er eksperter i salg af landejendomme, hesteejendomme, fritidsboliger og naturligvis helårsboliger

Når en kunde sætter sin bolig til salg hos os, har kunden altid en mægler, som kontaktperson, så man ved, at der er styr på og overblik over sagen.

Kontakt Indehaver Thomas Westermann på tlf. 24 24 80 15 for at høre nærmere om stillingen.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.