idoc A/S
Vejle, Aalborg eller Albertslund

Teknisk projektleder

Erfaren Ingeniør, Teknisk designer, Produktionsteknolog eller anden relevant teknisk baggrund søges til vores Vejle, Aalborg eller Albertslund-kontor.

Brænder du for at arbejde med teknisk projektledelse af kundetilpassede procesanlæg og maskiner samt bidrage til løbende udvikling og optimering af produkter til industrikunder? Til vores kontor i Vejle, Aalborg eller Albertslund søger vi en erfaren og selvstændig Teknisk Projektleder med erfaring inden for maskin– eller procesindustrien.

Jobbet:

Du tilbydes et udfordrende og spændende job med stor grad af selvstændighed i en virksomhed med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø. Udover projektledelse vil du få mulighed for at arbejde med forskellige arbejdsopgaver såsom design og udvikling af nye såvel som re-design af eksisterende maskiner og anlæg samt teknisk dokumentation i et tæt samarbejde med vores kunder.

Kvalifikationer:

  • Maskinmester, Maskiningeniør, Teknisk Designer/Assistent, Produktionsteknolog eller anden relevant uddannelse
  • Et par års erfaring som tekniker inden for den relevante branche
  • Min. 2 års erfaring med projektledelse af maskiner, mekaniske løsninger eller anlæg
  • Du er god til at formidle dig på skrift og i tale på dansk og engelsk

Vores forventninger til dig:

  • God til at planlægge og styre egen tid
  • Du har evne til hurtigt at sætte dig ind i komplekse problemstillinger
  • Du er initiativrig, udadvendt og har gode samarbejdsevner og en positiv indstilling
  • Du har både en god teoretisk og praktisk forståelse
  • Du er struktureret og kan selvstændigt planlægge aktiviteterne i din dagligdag
  • Du er klar til at indgå i et team med fart over feltet, hvor der ikke er langt fra ide til handling
  • Du nyder variation mellem store og små opgaver og bliver ikke skræmt af at bevæge dig uden for dit fagområde

Kort om idoc:

idoc har gennem flere år samarbejdet med både det danske forsvar og det private erhvervsliv med dokumentation, produktudvikling og teknisk support. idoc er i hastig vækst og har de seneste 6 år modtaget 5 gazelle-priser. Fleksibilitet og kvalitet er nøgleord for alle vores ydelser. Vi udfører opgaverne fra vores kontorer eller ude hos kunden. Omgangstonen både internt og eksternt er uformel og venskabelig, og vi tilstræber at møde vores kunder på deres præmisser.

Vi tilbyder:

En spændende, selvstændig og udviklende stilling med mulighed for selv at præge dit job og dine resultater. God løn efter kvalifikationer. En fleksibel arbejdstid under mottoet “Ansvar og frihed går hånd i hånd”.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men er selvfølgelig indstillet på at vente på den rette. Vi gør opmærksom på, at der afholdes samtaler løbende, så stillingen derfor kan blive besat inden fristens udløb.

Ansøgning med foto og CV sendes via QuickApply-ansøgningsknappen ”Ansøg”.

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Jelle på +45 40 70 03 14 eller via mail til aj@idoc.as.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.