Monday Production ApS
København Ø

Teknisk Supporter

Monday Danmark søger en serviceminded og ihærdig teknisk supporter til vores – hovedsageligt Mac-baserede – kontor- og produktionsplatform.

Monday Danmark består, som en del af Monday Media, af fire danske produktionsselskaber under samme tag på Østerbro i København. Vi huser mange forskellige mennesker fordelt på både fastansatte og freelancere. Vi producerer TV til de fleste danske broadcastere, og står bag et stort antal dokumentar-, reportage- og underholdningsprogrammer samt show-, fiktion- og sportsproduktioner.

Du vil indgå i et teknisk team med ansvar for den daglige drift og support af virksomhedens IT, postproduktion og tilknyttede tekniske systemer. Du vil være nøglepersonen i den daglige drift og support af kontor-IT, netværk og backend-systemer i huset. Du vil desuden deltage i drift og support af vores redigeringssystemer, relevant produktionsudstyr, storagesystemer, netværksløsninger m.m.

Du vil stå for kvalitetssikring og vejledning omkring vores tekniske systemer og workflows, samt tage del i udvikling og projektering af fremtidige tekniske løsninger. Du vil være den medarbejderne søger råd og vejledning hos i forbindelse med introduktion til og support af husets IT-systemer. Desuden vil du i samspil med resten af det tekniske team også kunne hjælpe med IT-support af redigeringsplatform og andre tekniske opgaver omkring postproduktionen.

I det danske team deltager du som aktiv spiller i samarbejdet på tværs af Monday Media Group, og deltager i udvikling og drift af fælles platforme på tværs af selskaber og lande i samspil med de andre teknikere i gruppen og i nært samarbejde med gruppens Head og Postproduction & Technology.

Vi forventer, at du bevæger dig hjemmevant rundt i OS X, iOS og Windows, og at du ikke er bange for at have fingrene helt nede i både soft- og hardware. Du har erfaring med brugersupport og drift fra en anden stor eller mellemstor virksomhed. Du har erfaring med større netværksløsninger, herunder konfiguration og drift af netværksudstyr samt erfaring med AD og MDM-systemer, som f.eks Jamf og Mosyle. Erfaring med Office 365, Google Workspace, Chrome OS, Adobe Creative Cloud (Premiere Pro) samt forståelse for digital videoproduktion er en fordel, men ikke et krav.

Du er ekstremt serviceminded samt en tålmodig og dygtig problemløser med mennesker i fokus. Du kan holde hovedet koldt og fødderne på jorden i et produktionsmiljø hvor kreativitet og teknologi skal gå hånd i hånd omkring både simple og meget komplekse systemer.

Du kommer eventuelt fra et lignende IT-job og har lyst til at prøve kræfter med at udvikle en solid fælles platform til TV-produktion i et dynamisk produktionsmiljø med mange forskellige aktører. Du har måske en baggrund i en relevant teknisk uddannelse, men du kan også være selvlært eller måske have en baggrund som certificeret Apple-tekniker eller supporter. Du har lyst til et arbejdsliv med masser af spændende tekniske udfordringer i et kreativt miljø, hvor stabilitet og performance altid spiller en stor rolle, men samtidig aldrig står i vejen for nytænkning og kreativitet.

Løn efter kvalifikationer.
Ansøgningsfrist: d. 6/5-24.
Ansættelse fra 1/6-24.

Hvis ovenstående er noget for dig, hører vi meget gerne fra dig. Send et par ord om dig selv samt CV til:

Thomas Schougaard
Head of Postproduction & Technology, Group
job@monday.dk
TEL: 26 13 11 38
Emne: Teknisk Supporter